A Euromedic Diagnosztika (ma már Diagnoscan Magyarország) elnyerte a Superbrands védjegyet.

By 2012 július 11, szerdaSajtóközlemények

Idén nyolcadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság, akik a Euromedic Diagnosztikát (ma már Diagnoscan Magyarország) érdemesnek találták arra, hogy viselhessük a Superbrands 2012 védjegyet.

Az elismerés jelzi, kik azok a példaként szolgáló hazai piaci szereplők, akik minták lehetnek a jövőben márkaépítés tekintetében. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet elnyertünk, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt pácienseinknek, partnereinknek mindennapi választásukhoz.

A Euromedic Diagnostics Magyarország Kft. 1991-ben hozta létre első képalkotó diagnosztikai központját akkor még Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft. (International Medical Center – IMC) néven a budapesti, korábbi MÁV Kórház területén. A tulajdonosok célja az volt, hogy elérhetővé tegyék a betegek számára a legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat és ezzel segítsék a különböző betegségek felderítését, a kezelések hatékonyságának követését. A Euromedic Diagnostics Magyarország Kft. ma 12 diagnosztikai központot működtet az ország egész területén. Budapesten a Honvédkórházban, a Károlyi Kórházban, a Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központban, és a Mammut Üzletközpontban, továbbá Szegeden, Győrött, Cegléden, Hatvanban, Orosházán, Debrecenben és Salgótarjánban működteti a kórházakkal szorosan együttműködve a radiológiai illetve izotóp diagnosztikát.

A Magyarországról indult cég ma már nemzetközi vizeken evez, a Euromedic Diagnostics Magyarország Kft. egy nemzetközi cégcsoport, a Euromedic International tagja. A cégcsoport Európában 15 országban 109 diagnosztikai központot működtet, mellyel tevékenységi körében Európa legnagyobb magán-egészségügyi szolgáltatójává vált.

A Superbrands 2012 díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!