Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

Affidea Páciensportál
Tovább az Affidea Páciensportálra »

Kedves Ügyfelünk!

  • 1. 2020. július 1.-től elindítottuk az Affidea Páciensportált (lelet.affidea.hu) amelyen keresztül ügyfeleink egy biztonságos online felületen megtekinthetik, tárolhatják, illetve megoszthatják képalkotó diagnosztikai vizsgálataik felvételeit és leleteit.
  • 2. Innovatív, felhőalapú platformunknak köszönhetően Ön megoszthatja leleteit, vizsgálatainak képeit beutaló orvosával is, így ő késlekedés nélkül, a vizsgálat elkészültét követően elérheti az MR-, CT-, röntgen, mammográfia és csontsűrűség vizsgálatok képanyagát.
Gyakori kérdésekHol érhető el az Affidea Páciensportál?

Az Affidea Páciensportál a www.lelet.affidea.hu oldalon érhető el.

Milyen információkat tartalmaz az Affidea Páciensportál?

Az Affidea Páciensportálon keresztül könnyedén elérheti és kezelheti az Affideánál készült képalkotó diagnosztikai felvételeit és leleteit. A hozzáférést adatfeldolgozó partnerünk, az orvosi képalkotó felhőmegoldások tanúsított szolgáltatója, a Biotronics3D biztosítja.

Automatikusan töltődnek fel a leletek, vagy mindent nekem kell feltöltenem?

A vizsgálatok elvégzését követően a képanyag és a leletek automatikusan bekerülnek az Ön személyes profiljába.

Minden affideás leletemet elérem a portálon keresztül?

A Páciensportálon történő regisztrációt követően készült képalkotó diagnosztikai felvételeit és leleteit tekintheti meg és oszthatja meg kezelőorvosával a portálon keresztül.

Csak a portálon tudom megnézni a leleteket vagy le is tölthetem?

A felvételek tömörített, .zip fájl formátumban töltődnek le számítógépére vagy mobileszközére. A fájlok kibontásához szükséges ingyenesen letölthető programért kattintson ide.

A mappában található képeket pedig egy szintén ingyenesen letölthető program segítségével lehet megnyitni. A programért kattintson ide.

Hogyan oszthatom meg leleteimet?

Saját profiljának idővonalán a Megosztás gomb segítségével másoknak is hozzáférést adhat leleteihez (orvosának másodvéleményre, gyógytornásznak stb.) Ez a funkció kétszintű hitelesítéssel működik: a hitelesítés első szintje a címzett e-mail címének megadása, a második pedig egy négyszámjegyű PIN-kód megadása. Ezt Önnek kell generálnia és beírnia a PIN-kód mezőbe. A PIN-kódot Önnek kell eljuttatnia a címzetthez e-mailben, SMS-ben, vagy telefonhívással.

Milyen előnyei vannak az Páciensportálnak?
  • Felhasználóbarát felületen keresztül érheti el vizsgálati eredményeit, leleteit, illetve a képalkotó diagnosztikai vizsgálatai teljes képanyagát.
  • A platform kialakításának köszönhetően ezek az adatok nemcsak állandóan rendelkezésre állnak, de biztonságosan megoszthatók és átadhatók (pl.: beküldő orvosnak, kezelő intézménynek, terapeutának).
  • A beküldő orvosával is megoszthatja leleteit, aki azonnal hozzáférhet képalkotó diagnosztikai anyagaihoz. A portál rendelkezésre állása folyamatos.
  • Az egészségügyi szolgáltatók által széles körben használt Picture Archiving & Communication System (PACS) rendszernek köszönhetően nemcsak a fájlok tárolása, de elektronikus átadásuk is egyszerű és teljesen biztonságos.
Kivel vehetem fel a kapcsolatot az Affidea Páciensportál használata során felmerülő kérdéseimmel?

Ha az Affidea Páciensportál használata során bármilyen probléma merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége, kérjük, írjon nekünk bizalommal a patientportal.hu@affidea.hu e-mail címre!

Törölhetem-e az adataimat az Affidea Páciensportálról?

Fiókját bármikor megszüntetheti, adatait törölheti.