Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Páciens portál

Kezelje, tárolja leleteit egyszerűen online

Az Affidea Páciens portálon keresztül ügyfeleink egy biztonságos online felületen megtekinthetik, tárolhatják, illetve megoszthatják képalkotó diagnosztikai vizsgálataik felvételeit és leleteit. Innovatív, felhőalapú platformunknak köszönhetően Ön megoszthatja leleteit, vizsgálatainak képeit beutaló orvosával is, így ő késlekedés nélkül, a vizsgálat elkészülétét követően elérheti az MR-, CT-, röntgen, mammográfia és csontsűrűség vizsgálatok képanyagát.

Belépés a Páciensportálra

Hogyan tudok belépni/regisztrálni a Páciensportálra?

A regisztráció az oldalra csak a klinikánkra érkező páciensek számára lehetséges. A portálra számítógépéről vagy mobileszközéről tud belépni. Fiókjának beállítását a vizsgálat után kapott e-mailben elhelyezett linkre kattintva tudja elvégezni. A linkre kattintva az sms-ben kapott hatjegyű kód beírása után tudja elvégezni a fiók beállítását. Az új jelszó beírása után fiókja érvényes lesz és bármikor be tud lépni a lelet.affidea.hu oldalra. Állítsa be fiókját! Az új jelszavának legalább nyolc karakterből (betűk és számok) kell állnia és tartalmaznia kell minimum egy nagybetűt (pl.: Budapest2020). Új jelszavát a belépési kód érvényesítése után tudja használni. További hasznos információkat Páciensportál tájékoztató anyagban olvashat.

Automatikusan töltődnek fel a leletek, vagy mindent nekem kell feltöltenem?

A vizsgálatok elvégzését követően a képanyag és a leletek automatikusan bekerülnek az Ön személyes profiljába.

Csak a portálon tudom megnézni a leleteket vagy le is tölthetem?

A felvételek tömörített, .zip fájl formátumban töltődnek le számítógépére vagy mobileszközére. A fájlok kibontásához szükséges ingyenesen letölthető programért kattintson ide. A mappában található képeket pedig egy szintén ingyenesen letölthető program segítségével lehet megnyitni. A programért kattintson ide. HTML5 alapú böngésző használata javasolt a képek megtekintéséhez (Firefox, Chrome új verzió).

Milyen előnyei vannak az Páciensportálnak?

  • Felhasználóbarát felületen keresztül érheti el vizsgálati eredményeit, leleteit, illetve a képalkotó diagnosztikai vizsgálatai teljes képanyagát.
  • A platform kialakításának köszönhetően ezek az adatok nemcsak állandóan rendelkezésre állnak, de biztonságosan megoszthatók és átadhatók (pl.: beküldő orvosnak, kezelő intézménynek, terapeutának).
  • A beküldő orvosával is megoszthatja leleteit, aki azonnal hozzáférhet képalkotó diagnosztikai anyagaihoz. A portál rendelkezésre állása folyamatos.
  • Az egészségügyi szolgáltatók által széles körben használt Picture Archiving & Communication System (PACS) rendszernek köszönhetően nemcsak a fájlok tárolása, de elektronikus átadásuk is egyszerű és teljesen biztonságos.

Törölhetem-e az adataimat az Affidea Páciensportálról?

Fiókját bármikor megszüntetheti, adatait törölheti.

Milyen információkat tartalmaz az Affidea Páciensportál?

Az Affidea Páciensportálon keresztül könnyedén elérheti és kezelheti az Affideánál készült képalkotó diagnosztikai felvételeit és leleteit. A hozzáférést adatfeldolgozó partnerünk, az orvosi képalkotó felhőmegoldások tanúsított szolgáltatója, a Biotronics3D biztosítja.

Minden affideás leletemet elérem a portálon keresztül?

A Páciensportálon történő regisztrációt követően készült képalkotó diagnosztikai felvételeit és leleteit tekintheti meg és oszthatja meg kezelőorvosával a portálon keresztül.

Hogyan oszthatom meg leleteimet?

Saját profiljának idővonalán a Megosztás gomb segítségével másoknak is hozzáférést adhat leleteihez (orvosának másodvéleményre, gyógytornásznak stb.) Ez a funkció kétszintű hitelesítéssel működik: a hitelesítés első szintje a címzett e-mail címének megadása, a második pedig egy négyszámjegyű PIN-kód megadása. Ezt Önnek kell generálnia és beírnia a PIN-kód mezőbe. A PIN-kódot Önnek kell eljuttatnia a címzetthez e-mailben, SMS-ben, vagy telefonhívással.

Kivel vehetem fel a kapcsolatot az Affidea Páciensportál használata során felmerülő kérdéseimmel?

Ha az Affidea Páciensportál használata során bármilyen probléma merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége, kérjük, hívja bizalommal Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-803-6464-es telefonszámon. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8-20 között várja hívásaikat.

Milyen formában juthatok hozzá a leleteimhez?

Elsődleges leletkiadás a Páciensportálon keresztül, online formában történik. Ha leletét CD-n keresztül szeretné megkapni, akkor utólagos leletmásolási díjat kell fizetni, melynek aktuális költségéről az árlistából tájékozódhat. Kérjük keresse az „Képi dokumentáció CD-n/DVD-n” tételt az árlistában!

Több információt a Páciensportálról az alábbi tájékoztatóban olvashat!