Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Állásajánlatok

Folyamatosan bővülő és dinamikusan fejlődő csapatunkba keressük új kollégáinkat (teljes és részmunkaidős munkaviszonyban vagy vállalkozóként), akik elkötelezettek a magas minőségű, ügyfélközpontú munkavégzés mellett.

Egészségügyi területen dolgozó kollégáinknak a legmodernebb technológia és eszközpark áll rendelkezésükre, irodai dolgozóink pedig együttműködő, lendületes csapathoz csatlakozhatnak.

Tervezze karrierjét Európa és Magyarország piacvezető, innovatív magánegészségügyi szolgáltatójánál: kattintson a nyitott pozíciókért!

Karrierjét az Affideánál folytatná? Kérdése van álláslehetőségeinkkel kapcsolatban? Küldje el adatait, hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

 • A jelentkezéséhez csatolhat önéletrajzot, illetve kísérőlevelet is. Ha nem rendelkezik ezekkel, akkor lépjen tovább!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Engedélyezett fájl típusok: doc, docx, pdf., Max. file size: 5 MB.
  • Adataink kezeléséről a Toborzásra vonatkozó Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.


  • * Kötelező mező

  VÁLLALATI ÉRTÉKEINK

  Affinity, Fidelity, Idea – azaz érzékenység, hűség, újító szellem. Ezen a három pilléren nyugszik az Affidea mintegy 30 éves munkája, melyeknek köszönhetően a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá, valamint a magyar magán- és vállalat-egészségügyi piac meghatározó szereplőjévé válhatott.

  A Magyarországról indult, és azóta is magyar központú cég a nevében hordozza a szemléletének alapjait képviselő értékeket, és a nemzetközi vállalatcsoporthoz igazodva Affidea néven működik. Az Affidea ma már nemcsak hazánk, de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója is: csoportunk 15 ország több mint 327 egészségközpontjában évente 14 millió képalkotó vizsgálatot végezve lát el 12 millió pácienst. Munkatársaink körében 9000 szakembert tudhatunk, közülük az orvosok száma meghaladja a háromezret.

  MAGUNKRÓL
  AZ AFFIDEA MAGYARORSZÁGON

  Magyarországon 30 éves tapasztalattal, kiemelkedő szakértelemmel, a kategória legmodernebb diagnosztikai berendezéseivel, valamint korszerű szolgáltatásokkal állunk a magán-, az állami és a vállalati egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek rendelkezésére. Országszerte 11 egészségügyi központban 1 millió vizsgálatot végzünk el évente, Budapesten kívül Győrben radiológiai, valamint izotóp diagnosztikát is működtetve.

  2018-ban új korszak köszöntött az Affidea történetébe: a Főnix-Med vállalatcsoport megvásárlásával – az eddigi széles körű képalkotó diagnosztikai vizsgálatok mellett – már mintegy 30 szakorvosi területen biztosítunk ügyfeleinknek járóbeteg-szakellátást mintegy 110 telephelyen nyújtva foglalkozás- és vállalat-egészségügyi szolgáltatásokat.

  2019 novemberében az Affidea Magyarország megvásárolta a Medical Service Budapest Kft.-t. A vállalatunk hazai történetében mérföldkőnek számító akvizíció célja, hogy az Affidea megerősítse piacvezető pozícióját a komplex magánegészségügyi piacon, stabil szolgáltatási hátterével támogassa az MSB sikeres privát klinikáinak további fejlődését, illetve cégcsoportszinten hasznosítsa az MSB széles körű járóbeteg-szakellátási tapasztalatát