Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Állásajánlatok

Folyamatosan bővülő és dinamikusan fejlődő csapatunkba keressük új kollégáinkat (teljes és részmunkaidős munkaviszonyban vagy vállalkozóként), akik elkötelezettek a magas minőségű, ügyfélközpontú munkavégzés mellett.

Egészségügyi területen dolgozó kollégáinknak a legmodernebb technológia és eszközpark áll rendelkezésükre, irodai dolgozóink pedig együttműködő, lendületes csapathoz csatlakozhatnak.

Tervezze karrierjét Európa és Magyarország piacvezető, innovatív magánegészségügyi szolgáltatójánál: kattintson a nyitott pozíciókért!

VÁLLALATI ÉRTÉKEINK

Affinity, Fidelity, Idea – azaz érzékenység, hűség, újító szellem. Ezen a három pilléren nyugszik az Affidea mintegy 30 éves munkája, melyeknek köszönhetően a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá, valamint a magyar magán- és vállalat-egészségügyi piac meghatározó szereplőjévé válhatott.

A Magyarországról indult, és azóta is magyar központú cég a nevében hordozza a szemléletének alapjait képviselő értékeket, és a nemzetközi vállalatcsoporthoz igazodva Affidea néven működik. Az Affidea ma már nemcsak hazánk, de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója is: csoportunk 15 ország több mint 327 egészségközpontjában évente 14 millió képalkotó vizsgálatot végezve lát el 12 millió pácienst. Munkatársaink körében 9000 szakembert tudhatunk, közülük az orvosok száma meghaladja a háromezret.

MAGUNKRÓL
AZ AFFIDEA MAGYARORSZÁGON

Magyarországon 30 éves tapasztalattal, kiemelkedő szakértelemmel, a kategória legmodernebb diagnosztikai berendezéseivel, valamint korszerű szolgáltatásokkal állunk a magán-, az állami és a vállalati egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek rendelkezésére. Országszerte 11 központban 1 millió vizsgálatot végzünk el évente, Budapesten kívül Győrben radiológiai, valamint izotóp diagnosztikát is működtetve.

2018-ban új korszak köszöntött az Affidea történetébe: a Főnix-Med vállalatcsoport megvásárlásával – az eddigi széles körű képalkotó diagnosztikai vizsgálatok mellett – már mintegy 30 szakorvosi területen biztosítunk ügyfeleinknek járóbeteg-szakellátást mintegy 110 telephelyen nyújtva foglalkozás- és vállalat-egészségügyi szolgáltatásokat.

2019 novemberében az Affidea Magyarország megvásárolta a Medical Service Budapest Kft.-t. A vállalatunk hazai történetében mérföldkőnek számító akvizíció célja, hogy az Affidea megerősítse piacvezető pozícióját a komplex magánegészségügyi piacon, stabil szolgáltatási hátterével támogassa az MSB sikeres privát egészségközpontjainak további fejlődését, illetve cégcsoportszinten hasznosítsa az MSB széles körű járóbeteg-szakellátási tapasztalatát.