Időpontfoglalás Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Központok

Magánegészségügyi központjaink

Affidea Váci Greens Egészségközpont

Foglaljon időpontot MR-vizsgálatra, akár szombatra is, ide kattintva!

A XIII. kerület szívében, a város egyik legkedveltebb üzleti negyedében található Affidea Váci Greens Egészségközpontunkban több mint 20 szakorvosi területen kínálunk magas színvonalú járóbeteg-szakellátást, korszerű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat, laborvizsgálatokat és prevenciós szűrőcsomagokat – várólisták nélkül.

Affidea Mammut II. Diagnosztikai Központ

A II. kerületi Széll Kálmán tértől gyalogos távolságra lévő Mammut II. Diagnosztikai Központunk a Mammut II. Bevásárlóközpont 4. emeletén található. A legmodernebb diagnosztikai eszközpark és tapasztalt szakértő-gárda mellett XXI. századi, kényelmes környezettel várjuk a gyógyulni vágyókat.

Affidea Bank Center Diagnosztikai és Gasztroenterológiai Központ

Foglaljon időpontot MR-vizsgálatra, akár szombatra is, ide kattintva!

Az V. kerületi Szabadság téren elhelyezkedő impozáns Bank Center épület ad otthont az Affidea Bank Center Diagnosztikai és Gasztroenterológiai Központunknak. Az üzleti élet központjában található Bank Centerben legmodernebb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat vehetik igénybe, várakozás nélkül, a város szívében.

Affidea BLESZ Egészségközpont

Az V. kerületi Bank Centertől nem messze, a Hercegprímás utcában található központunkban biztosítani tudjuk Pácienseink legmagasabb színvonalú diagnosztikai ellátását vadonatúj csúcstechnológiájú CT-berendezésünk segítségével.

Affidea Árkád Egészségközpont

Az Árkád Egészségközpont a X. kerületben, a könnyedén megközelíthető Örs vezér terén helyezkedik el, az Árkád Bevásárlóközpontban. Egészségközpontunkban modern környezetben, 15 különböző szakrendeléssel várjuk Pácienseinket.

Affidea Mammut II. Egészségközpont

A II. kerületi Széll Kálmán tértől gyalogos távolságra lévő Mammut Egészségközpontunk a Mammut II. bevásárlóközpont 4. emeletén található. Pácienseink exkluzív környezetben vehetik igénybe 18 különböző szolgáltatásunk bármelyikét.

Kórházi központjaink

Affidea Péterfy Sándor Utcai Kórház és Baleseti Központ

A főváros egyik legnagyobb egészségügyi intézményében, a VIII. kerületi Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben található Affidea központunk az intézet számára folyamatosan biztosít komplex CT- és MR-vizsgálatokat, angiográfiai, mammográfiai, izotóp diagnosztikai, ultrahang- és röntgenvizsgálatokat.
Központunk CT diagnosztikai részlege az Európai Radiológus Társaság Eurosafe Imaging kezdeményezésében kiemelkedő öt csillagos minősítést kapott.

Affidea MH-EK II.-es Telephely (MÁV)

A VI. kerületi Dózsa György úti Affidea központunkban csúcstechnológiás modern képalkotó diagnosztikai szolgáltatásokkal és komplex szűrőcsomagokkal várjuk Pácienseinket exkluzív, nyugodt környezetben, a belváros szívében.

Affidea Nyírő Gyula Kórház

Az akár tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető Róbert Károly körút és Lehel utca kereszteződésétől néhány méterre található Affidea központunkban elhelyezett CT-labort a CT-diagnosztikára vonatkozó feltételek tekintetében az Európai Radiológus Társaság sugárbiztonsági bizottsága is magas elismerésben részesítette.

Affidea Budapesti Szent Margit Kórház

A Budapesti Szent Margit Kórházi Központunkban a legmodernebb képalkotó diagnosztikai vizsgálatok segítségével akár napi 25-30 ügyfelünk ellátására is lehetőség nyílik. A III. kerületi Budapesti Szent Margit Kórházban elhelyezett, az Európai Radiológus Társaság sugárbiztonsági bizottsága által minősített CT-berendezés majdnem bármilyen CT-diagnosztikai vizsgálat elvégzésére alkalmas.

Vidéki központjaink

Affidea Győr

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban található központunkban magas színvonalú, korszerű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat és prevenciós szűrőcsomagokat biztosítunk ügyfeleinknek, így központunkban igénybe vehetőek CT-, MR-, mammográfiás és ultrahangvizsgálatok, illetve a már meglévő problémák kivizsgálását célzó komplex szűrőcsomagjaink egyaránt. A győri CT-laborunkat a CT-diagnosztikára vonatkozó feltételek tekintetében az Európai Radiológus Társaság Sugárbiztonsági Bizottsága 5 csillagosra értékelte.