Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464
Köszönjük Salgótarján!

Köszönjük Salgótarján!

2015. 06. 01.

2015. június 1-jével a Diagnoscan Magyarország és a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház közötti, a radiológiai osztály működtetésére vonatkozó együttműködése megszűnt, a feladatokat a kórház vette át.

Salgótarjáni kórházban 2004 szeptemberétől külső szolgáltató, 2008-tól a Diagnoscan Magyarország biztosította a radiológiai osztály működését. A kórházzal kötött közreműködői szerződésünk lejárt, és a kórház fenntartója úgy döntött, hogy a radiológiai osztály működtetésének a feladatát a kórház a továbbiakban maga látja el.

A kórház a köztünk lévő eddigi sikeres együttműködésünk szellemében korrekt elszámolás eredményeként átveszi az általunk 2008-ban újonnan telepített berendezéseinket, így a képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra érkező páciensek számára a továbbiakba is elérhetőek lesznek a megszokott modern eszközökkel végzett vizsgálatok.

Az elmúlt években biztos pontként, a betegek érdekeit maximálisan szem előtt tartva végeztük tevékenységünket, melyre a salgótarjáni emberek sok pozitív visszajelzése a bizonyíték.

A Szent Lázár Megyei Kórház terveinek megvalósításához nagyon sok sikert kívánunk.
Végül ezúton szeretnénk megköszönni Salgótarján, az Önkormányzat és a kórház eddigi támogatását, és szeretnénk elköszönni pácienseinktől, munkatársainktól.

További cikkeink

Új beruházások és magasabb fokozatra kapcsolt digitalizáció a pandémia idején

2021. 03. 14. elolvasom

A világjárvány talán még fontosabbá tette a foglalkozás-egészségügyet

2022. 09. 29. elolvasom

A hasmenés súlyos betegségeket is jelezhet!

2021. 03. 14. elolvasom

Megosztás