Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464
Az Affidea az Év diagnosztikai szolgáltatója

Az Affidea az Év diagnosztikai szolgáltatója

2022. 06. 21.

A 2022-es Health Investors Award díjátadáson az Affidea nyerte az „Év diagnosztikai szolgáltatója” díjat

 
Az Affidea, amely a fejlett diagnosztikai, járóbeteg és rákbeteg ellátási szolgáltatások legnagyobb európai szolgáltatója, örömmel jelenti be, hogy a 2022-es Health Investors Awards díjátadón elnyerte az „Év diagnosztikai szolgáltatója” díjat.
 
A HealthInvestor Awards a független egészségügyi szolgáltatók ágazatában elért kiemelkedő eredményeket, az innovációt és a kiválóságot hivatott elismerni, és célja, hogy kitüntesse azokat a szervezeteket, akik az egészségügyi szektorban jelentős hozzájárulást tudtak felmutatni.
 
A díjazást elbírálók dicsérték az Affideát az innovatív megközelítéséért, mivel úttörő szerepet játszik a legújabb technológiák bevezetésével, javítva ezzel a klinikai eredményeket, a betegek biztonságát és az orvosi központokban szerzett tapasztalatokat, miközben a működési hatékonyságot is növeli. Az Affidea három innovatív kezdeményezése, amely révén a Health Investors Awards-on kitüntetett helyre került, a következő volt:

  1. A beteg útvonalak digitalizálása minden Affidea leányvállalatnál, kezdve az időpont foglalástól az elektronikus regisztráción át, egészen az eredmények elektronikus rögzítéséig, hogy a betegek ellátáshoz kapcsolódó személyes élménye az orvosi beavatkozás valamennyi pontján javítható legyen.
  2.  

  3. Saját fejlesztésű „MRI Excellence” programunk, ami valós idejű adatokat szolgáltat az MRI-egységek kihasználtságáról, és ami lehetővé tette az Affidea számára, hogy 28%-os növekedést érjen el az óránként lebonyolított vizsgálatok számában, 5%-kal, azaz 81%-ra növelje a betegek NPS-pontszámát, valamint, hogy 11%-kal növelje árbevételét az MRI vizsgálatok területén. A program a fejlesztéseket azáltal ösztönzi, hogy számos fő teljesítménymutatót vizsgál, mint pl. az óránkénti vizsgálatok átlagos száma, a gépek állás ideje, a nyitvatartási és zárási idő, a vizsgálatok teljes száma, a betegek közötti váltások és a kihasználtsági arány bármely egészségügyi központban. Az adatok tíz ország 200 MRI-berendezésének több mint háromnegyedéből kerülnek kinyerésre a betegellátás és a páciensek kezelési élményének javítása céljából, miközben a működési hatékonyság is növekszik.
  4.  

  5. Az Affidea olasz, lengyel és romániai PET/CT-központjaiban telepített innovatív mesterséges intelligencia szoftver a PET/CT-felvételek minőségének fenntarthatóságára szolgál, melyek csökkentett kontrasztanyaggal vagy csökkentett felvételkészítési idővel kerülnek feldolgozásra. A mesterséges intelligencia algoritmus validálása érdekében az olaszországi Torinóban található Affidea IRMET központban, az UEMN/EBNM és az EARL által akkreditált PET-CT helyszínen kísérleti vizsgálat is elvégzésre került. A klinikai eredmények kimagaslónak bizonyultak: a képminőség romlása nélkül 33%-kal csökkent az FDG-dózis, a felvételkészítési idő akár 50%-os rövidítése mellett. A PET-CT-vizsgálatokon részt vevő betegeknél felhasznált alacsonyabb kontrasztanyag nagyobb biztonságot jelent, míg a felvételi idő lerövidítése a betegek számára nyújt nagyobb kényelmet. Mindezt úgy sikerült elérni, hogy a pontos diagnózis nyújtásához szükséges képminőség megmaradt, és az egészségügyi központ oldalán a működési hatékonyság is emelkedett.  

 
Giuseppe Recchi úr, az Affidea vezérigazgatója, a következőket nyilatkozta: „Az Affidea valamennyi munkatársa nevében, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez, szeretnénk kifejezni, milyen megtiszteltetés számunkra e díj átvétele. Nagyszerű eredmény, és elismerése annak az innovációs gondolkodásmódnak, ami az Affidea valamennyi kezdeményezését vezérli, és ami a kiváló klinikai eredmények, és a legmodernebb betegélmény biztosítására fókuszál. Az Affideában dolgozó valamennyi munkavállaló nevében, ennél büszkébb már nem is lehetnék – a díj azt bizonyítja, hogy mindaz, amit az Affidea cégnél teszünk, nagy előnyökkel jár betegeink, az orvosok és általában az egészségügyi rendszer számára, minden olyan országban, ahol cégünk jelen van.”.
 
Michał Kwieciński úr, a működésért felelős regionális alelnök, aki büszkén képviselte az Affideát a díjátadón, a következőket nyilatkozta: „Megtiszteltetés átvenni a díjat, az Affidea vállalat, és cég a klinikai, betegszolgálati és üzleti szakemberekből álló fantasztikus csapata nevében. Büszkék vagyunk arra, hogy mind a 15 működési országunkban a legmagasabb minőségű képalkotó diagnosztikai szolgáltatásokat tudjuk nyújtani. Az Egyesült Királyságban, a cégcsoporthoz tartozó vállalatunkon, a Fortius Klinikán keresztül a csúcstechnológiájú diagnosztika és a világszínvonalú ortopédiai sebészet egyedülálló kombinációját kínáljuk, ami kiváló klinikai minőséget és kiemelkedő ügyfélszolgálatot tesz lehetővé betegeink számára”.

Horváth Ágnes, az Affidea Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta:
„Nagyon büszkék vagyunk erre a rangos elismerésre, amely tükrözi az egyes országok – beleértve a magyarországi csapat – kiemelkedő munkáját és együttes teljesítményét. Az Affidea Magyarországon több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és az egyik legjelentősebb magán képalkotó diagnosztikai szolgáltató. Európai testvérvállalatainkhoz hasonlóan számos jelentős mértékű innovációt hajtottunk végre az elmúlt években. Ezek közül kiemelném a távleletezési rendszerünket, amely magas szakmai színvonalon, nagyon rövid időn belül biztosítja a pácienseink leleteit. A folyamat során a leleteket az adott szakterületre specializálódott, abban leginkább tapasztalt radiológusaink készítik el, így garantálva a kiemelkedő szakmai minőséget. Emellett orvos kollégáink havonta ellenőrzik és értékelik egymás munkáját annak érdekében, hogy a vizsgálatok technikai kivitelezése és a szigorú protokollok betartása minden nálunk végzett vizsgálatnál maximálisan biztosított legyen. A diagnosztikai szolgáltatásaink mellett kiemelt figyelmet szentelünk a járóbeteg szakrendeléseink és a gasztroenterológia központunk folyamatos fejlesztésére is.”
 
Az Affideát az „Év diagnosztikai szolgáltatója” díjjal jutalmazó zsűri a díjátadó ünnepségen a következőket emelte ki: A vállalat „2021-ben kiemelkedő növekedést ért el 47 új európai diagnosztikai központ megnyitásával. Az innovatív klinikai megoldások bevezetése iránti erős elkötelezettséggel, a klinikai eredmények és a betegbiztonság javítása érdekében. Az Affidea a belföldi és a nemzetközi piacon is erős pozícióban van, kiemelkedő és innovatív eredményekkel. Az Affidea megjelenése az Egyesült Királyságban az itteni piacba vetett bizalmát jelzi, és érdeklődéssel és várakozással figyeljük a cég fejlődését.”
 
A díjátadó ünnepségre a londoni Grosvenor House Hotel-ben került sor, és az ünnepségen a független egészségügyi ágazat 1200 kulcsszemélye képviseltette magát.
 
 

Az Affidea cégről

Az Affidea (www.affidea.com) a képalkotó diagnosztikai, járóbeteg és rákbeteg-ellátási szolgáltatások vezető európai szolgáltatója, aki 15 európai országban több mint 320 szolgáltató központot működtet, közel 10.000 szakemberrel. A betegbiztonság terén elért eredményei miatt a vállalat az Európai Radiológiai Társaság által a legtöbb díjat elnyert képalkotó diagnosztikai szolgáltató lett Európában – és az „Eurosafe Wall of Stars” platormon díjazott központok több, mint 50%-a az Affidea tulajdonában van. Az Egyesült Királyságban az Affidea a Fortius klinikán keresztül van jelen, ami a legnagyobb ortopédiai csoport, amely nemzetközi hírnévnek örvend az ortopédia és az MSK területén. A Fortus Klinika több központot is üzemeltet Londonban, többek között járóbeteg és diagnosztikai kezelőközpontokat Marylebone-ban, a City-ben és Wimbledonban, valamint egy speciális sebészeti központot Marylebone-ban. A Fortius Klinika a FIFA hivatalos orvosi kiválósági központjaként akkreditált, nemzetközi hírnévnek örvend a sportsérülések kezelése terén, és számos nemzetközi sportklub és játékos választja a labdarúgás, a rögbi és a krikett világának klinikáját. Több, mint 90 tapasztalt sebészből, orvosból és radiológusból álló tanácsadói kollektívával rendelkezik, akik közül sokan világhírnévnek örvendenek.

Média kapcsolatok
Affidea cégcsoport
Oana Dumitroiu
Group Senior Director Marketing & Communication
Email: oana.dumitroiu@affidea.com
Tel: +40 738 674 320

Kapcsolódó vizsgálatok

További cikkeink

Ügyeljünk a gerincünkre, ha home office-ban dolgozunk!

2022. 05. 21. elolvasom

Korai stádiumban nincsenek a vastagbélráknak tünetei!

2022. 03. 10. elolvasom

A prosztatadaganatok diagnosztikájában és kezelésében egyre fontosabbá válnak az emberi szempontok!

2022. 02. 28. elolvasom

Megosztás