Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464
Az Affidea Ideiglenes Ügyvezető Igazgatót (Country Manager) nevezett ki Magyarországon

Az Affidea Ideiglenes Ügyvezető Igazgatót (Country Manager) nevezett ki Magyarországon

2021. 10. 13.

Budapest, 2021. október 19.

Az Affidea, Európa egyik vezető szolgáltatója a fejlett képalkotó diagnosztika, járóbeteg ellátás és rákgyógyítás terén, Zisis Sotriou-t nevezte ki Ideiglenes Ügyvezető Igazgatónak (Interim Country Manager) Magyarországra. A kinevezés azt követte, hogy Leitner György, korábbi ügyvezető, távozik megbízásából és az Affideán kívül folytatja karrierjét.

Zisis Sotiriou az Affidea Vezető Alelnöke, a vállalatcsoport magyarországi, romániai, olaszországi, horvátországi, csehországi, görögországi, litvániai és boszniai működésért felelős regionális felsővezetője (SVP, Regional COO) fogja biztosítani a továbbiakban az ideiglenes ügyvezetői feladatok ellátását az Affidea magyarországi szervezetében, és a magyarországi csapattal szorosan együttműködve fogja irányítani az üzleti stratégiát és működést az új ügyvezető (Country Manager) kinevezéséig.
 
Leitner György 2015-ben csatlakozott az Affidea-hoz és vezette a vállalat integrált egyészségügyi szolgáltatóvá való alakulását, a Főnix-Med és az MSB felvásárlásokat követő sikeres integrációt, olyan új szolgáltatások kialakítását, mint a Men’s Health, továbbá a vállalati foglalkozás-egészségügyi üzletág fejlesztését, ezzel is bővítve az Affidea üzleti modelljét és tovább diverzifikálva szolgáltatásait. Leitner György meghatározóan járult hozzá a vállalat történetéhez azzal, hogy példát mutatott az üzleti diverzifikációra és a Pivot to Private stratégia gyakorlatba ültetésére azon a magyarországi piacon, ahol az Affidea 30 évvel megszületett.

“Szeretném megköszönni György a hét évnyi munkáját, az Affidea magyarországi növekedéséhez és átalakulásához való hozzájárulását, és egyúttal kívánok neki további sikereket mind szakmai, mind privát életében. Magyarország az ország, ahonnan az Affidea évvel ezelőttről származik, és működésünk fontos piaca marad, ahol az egészségügyi központjaink elismert hálózatát építettük ki és legmagasabb sztenderdeken biztosítjuk a pácienseinknek a járóbeteg-ellátás és a fejlett képalkotó-diagnosztikai szolgáltatások a széles választékát.”

jelentette ki Zisis Sotiriou.
 

„Az elmúlt hét évben, egy fantasztikus csapatot vezettem, azzal a törekvéssel, hogy egy olyan elismert és megbízható egészségügyi szolgáltatót építsünk a hazai piacon, amely pácienseinknek, orvosainknak, a magánegészségügyi biztosítást nyújtó szervezeteknek, vállalatoknak és az állami egészségügyi ellátó rendszer preferált partnere. Ma az Affidea egy gyorsan növekvő, integrált járóbeteg-ellátást nyújtó szolgáltató, tizenkét egészségügyi központtal, és egyúttal elismert márka, jelképe a kimagasló klinikai kiválóságnak, az innovatív digitális képességeknek és a működési kiválóságra való törekvésnek. Büszke vagyok arra, hogy az Affidea Magyarország nagyszerű csapatát vezethettem és sok sikert kívánok nekik az ambíciózus növekedési tervek további útján”

– tette hozzá Leitner György.
 

Az Affidea-ról  

Az Affidea (www.affidea.com) Európa vezető egészségügyi szolgáltatója a fejlett képalkotó diagnosztika, járóbeteg ellátás és rákgyógyítás terén, amely 308 egészségügyi központot működtet Európa 15 országában. Az Affidea-csoport közel 11.000 szakembert foglalkoztat és több, mint 15 millió diagnosztikai vizsgálatot végez évente. A páciensei biztonságára való figyelmének köszönhetően az Affidea az Európai Radiológiai Társaság (European Society of Radiology) által legtöbbször kitüntetett képalkotó-diagnosztikai szolgáltató Európában – az EuroSafe Star Wall minősítéssel ellátott központok több mint fele az Affideához tartozik. Az Affidea a Bertarelli családhoz kötődő érdekeltségek tulajdonában áll, amelyeket üzleti vállalkozásuk, a Waypoint Capital támogat. Magyarországon az Affidea 12 egészségügyi központot üzemeltet, amelyek fejlett képalkotó-diagnosztikai szolgáltasokat, szakorvosi konzultációt, laboratóriumi elemzéseket és vállalati egészségügyi szolgáltatásokat kínálnak magán- és államilag biztosított ügyfeleik számára.

További cikkeink

Így kerülje el a vízparti bőrfertőzéseket!

2023. 06. 27. elolvasom

Az oltás mellett a megbízható tesztelés a legjobb védekezési módszer

2021. 11. 13. elolvasom

Képalkotó diagnosztika – a magyarok kétharmadát érinti évente

2021. 11. 13. elolvasom

Megosztás