Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat +36 1 803 6464

Magunkról

Affinity, Fidelity, Idea – azaz érzékenység, hűség, újító szellem. Ezen a három pilléren nyugszik az Affidea mintegy 30 éves munkája, melyeknek köszönhetően a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá, valamint a magyar magán- és vállalat-egészségügyi piac meghatározó szereplőjévé válhatott.

A Magyarországról indult, és azóta is magyar központú cég a nevében hordozza a szemléletének alapjait képviselő értékeket, és a nemzetközi vállalatcsoporthoz igazodva Affidea néven működik. Az Affidea ma már nemcsak hazánk,de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatójais: csoportunk 16 ország több mint 280 egészségközpontjában évente 14 millió képalkotó vizsgálatot végezve lát el 7 millió pácienst. Munkatársaink körében 9000 szakembert tudhatunk, közülük az orvosok száma meghaladja a kétezret.

Cégünk – 1991-es alapításától – azért tevékenykedik, hogy legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai vizsgálatait a páciensek mind szélesebb rétege számára elérhetővé tegye. Első központunkat Nemzetközi Egészségügyi Központ (International Medical Center – IMC) néven egy korábbi MÁV-kórház területén hoztuk létre Budapesten, új fejezetet nyitva ezzel az orvosi képalkotásnak Magyarországon.

Ahogy a kezdetektől élen jártunk az MR- és a CT-vizsgálatok alkalmazásában, úgy folyamatosan tartjuk a lépést az elmúlt évtizedek orvostudományi fejlődésével is, hogy az Affidea alapelvéhez hűen mindig a legmodernebb eljárásokat állíthassuk ügyfeleink egészségének szolgálatába.

Affidea – az egészségnél semmi sem fontosabb

Bizalom

Az Affidea alapja a bizalom. Az orvosok és betegek egyaránt tudják, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást kívánjunk biztosítani a legjobb szakemberek és a legmodernebb technológiák alkalmazásával.

A betegek bizalommal fordulnak orvosaikhoz.
Az orvosok pedig bizalommal fordulnak hozzánk.

Emberek

Mi az Affidea titka az egészségügyi szolgáltatás minőségének átalakításában?

A munkatársaink. Szakembereink, akik tudják, mit csinálnak és odafigyelnek munkájukra. Kialakították, kik legyünk ma és kik szeretnénk lenni holnap.

Technológia

Ma már a technológia fejlődésének köszönhetően többet tehetünk egészségünkért mint valaha.
Az Affidea elkötelezett, hogy a legjobb orvosi eszközparkot üzemeltesse és
folyamatosan ápolja kapcsolatait a nagyobb eszközgyártókkal,hogy
biztosítani tudja páciensei számára a legmodernebb és leghatékonyabb technológiát.

Hálózat

Az Affidea nemzetközi kapcsolatok kiterjedt hálózatával rendelkezik a világ vezető orvosi intézményeivel. Ezzel biztosítani tudjuk, hogy orvosaink azonnal hozzáférjenek a legújabb orvosi eredményekhez, a klinikai irányelvekhez és orvosi eljárásokhoz az összes Affidea központban, a legmodernebb képalkotó diagnosztika, onkoterápia és járóbeteg-betegellátás biztosítása érdekébe

Biztonság

A legmagasabb szakmai szabványokat és eljárásokat alkalmazzuk a biztonság érdekében.

Az Affidea elkötelezett, hogy az első olyan európai diagnosztikai szolgáltató legyen aki a betegbiztonság területén új példát mutat azzal, hogy központjaiban bevezette a CT-vizsgálatoknál a Dózismenedzsment programot, biztosítva ezzel az egyensúlyt a sugárdózis és a képminőség között.

Megosztás

A legjobb gyakorlatokat kifejlesztjük és megosztjuk. Pácienseink
megérdemlik, hogy tudják, mit és hogyan csinálunk, és legfőképp miért csináljuk.

Az Affidea egészségügyi szolgáltatásainak folyamatos fejlesztése
a cég 14 európai országban szerzett tapasztalatainak és a legjobb gyakorlatok felhasználásával és megosztásával valósul meg a betegbiztonság és a páciens-élmény növelése érdekében.

Kényelem

Tisztában vagyunk azzal, hogy a betegek közérzete fontos szempont. Odafigyelünk, hogy Ön hogyan érzi magát, és azt szeretnénk,
hogy az Affidea központokban tett látogatása a lehető legkellemesebb élmény legyen.

A modern és nyugodt környezetben nyújtott, személyre szabott szolgáltatásaink igénybevételekor biztos lehet benne, hogy a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást kapja és biztonságban érezheti magát.

Affidea Magyarország

Magyarországon 30 éves tapasztalattal, kiemelkedő szakértelemmel, a kategória legmodernebb diagnosztikai berendezéseivel, valamint korszerű szolgáltatásokkal állunk a magán-, az állami és a vállalati egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek rendelkezésére. Országszerte 11 központban 1 millió vizsgálatot végzünk el évente, Budapesten kívül Győrben radiológiai, valamint izotóp diagnosztikát is működtetve.

2018-ban új korszak köszöntött az Affidea történetébe: a Főnix-Med vállalatcsoport megvásárlásával – az eddigi széles körű képalkotó diagnosztikai vizsgálatok mellett – már mintegy 30 szakorvosi területen biztosítunk ügyfeleinknek járóbeteg-szakellátást mintegy 100 telephelyen nyújtva foglalkozás- és vállalat-egészségügyi szolgáltatásokat.