Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Magunkról

Értékeink

Affinity, Fidelity, Idea – azaz érzékenység, hűség, újító szellem. 
Ezen a három pilléren nyugszik az Affidea több mint 30 éves munkája, melyeknek köszönhetően a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá, valamint a magyar magán- és vállalat-egészségügyi piac meghatározó szereplőjévé válhatott.

A Magyarországról indult cég a nevében hordozza a szemléletének alapjait képviselő értékeket, és a nemzetközi vállalatcsoporthoz igazodva Affidea néven működik.

Az Affidea ma már nemcsak hazánk, de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója is: csoportunk 15 ország több mint 329 egészségközpontjában évente 14 millió vizsgálatot végezve lát el 12 millió pácienst. Mintegy 11000 szakemberünk törekszik arra, hogy a legmodernebb eljárásokat állíthassuk ügyfeleink egészségének szolgálatába.

Cégünk – 1991-es alapításától kezdve– azért tevékenykedik, hogy legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai vizsgálatait a páciensek szélesebb rétege számára elérhetővé tegye. Első klinikánkat Nemzetközi Egészségügyi Központ (International Medical Center – IMC) néven a MÁV-kórház területén hoztuk létre Budapesten, új fejezetet nyitva ezzel az orvosi képalkotásnak Magyarországon.

A kezdetektől élen járunk az MR- és a CT-vizsgálatok alkalmazásában, folyamatosan tartjuk a lépést az elmúlt évtizedek orvostudományi fejlődésével is, hogy az Affidea alapelvéhez hűen mindig a legmodernebb eljárásokat állíthassuk ügyfeleink egészségének szolgálatába.

Affidea – az egészségnél semmi sem fontosabb

BIZALOM

Az Affidea működésének alapja a bizalom. A legmagasabb színvonalú ellátást kívánjuk biztosítani a legjobb szakemberek és a legmodernebb technológiák alkalmazásával. A páciensek bizalommal fordulnak orvosaikhoz. Az orvosok pedig bizalommal fordulnak hozzánk.

EMBEREK
Mi az Affidea titka a magas minőségű egészségügyi szolgáltatások biztosításában? A munkatársaink. Szakemberek, akik tudják, mit csinálnak és odafigyelnek a munkájukra.

TECHNOLÓGIA
Ma már a technológia fejlődésének köszönhetően többet tehetünk egészségünkért, mint valaha. Az Affidea elkötelezett, hogy a legjobb orvosi eszközparkot üzemeltesse és folyamatosan ápolja kapcsolatait a legnagyobb eszközgyártókkal, hogy biztosítani tudja a páciensei számára a legmodernebb és leghatékonyabb technológiát.

HÁLÓZAT
Az Affidea nemzetközi kapcsolatok kiterjedt hálózatával rendelkezik a világ vezető orvosi intézményeivel. Ezzel biztosítani tudjuk, hogy orvosaink azonnal hozzáférjenek a legújabb orvosi eredményekhez, a klinikai irányelvekhez és orvosi eljárásokhoz az összes Affidea központban, a legmodernebb képalkotó diagnosztika, járóbetegellátás, labor- és vállalategészségügyi szolgáltatások biztosítása érdekében.

BIZTONSÁG
A legmagasabb szintű szakmai szabványokat és eljárásokat alkalmazzuk a biztonság érdekében. Az Affidea elkötelezett, hogy az első olyan európai diagnosztikai szolgáltató legyen, aki a páciensbiztonság területén új példát mutat azzal, hogy központjaiban bevezette a CT-vizsgálatoknál a Dózismenedzsment programot, biztosítva ezzel az egyensúlyt a sugárdózis és a képminőség között.

MEGOSZTÁS
Törekszünk arra, hogy kialakítsuk a legjobb gyakorlatokat és megosszuk a vállalaton belül. Az Affidea egészségügyi szolgáltatásainak folyamatos fejlesztése a cég 15 európai országában szerzett tapasztalatok és a legjobb gyakorlatok felhasználásával és megosztásával valósul meg, a betegbiztonság és a páciens-élmény növelése érdekében.

KÉNYELEM
Tisztában vagyunk azzal, hogy a páciensek közérzete fontos szempont. Odafigyelünk, hogy Ön hogyan érzi magát, és azt szeretnénk, hogy az Affidea központokban tett látogatása a lehető legkellemesebb élmény legyen. A modern és nyugodt környezetben nyújtott, személyre szabott szolgáltatásaink igénybevételekor biztos lehet benne, hogy a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást kapja és biztonságban érezheti magát.

Történetünk

Affidea Magyarország

Magyarországon több mint 30 éves tapasztalattal, kiemelkedő szakértelemmel, a kategória legmodernebb diagnosztikai berendezéseivel, valamint korszerű szolgáltatásokkal állunk a magán-, az állami és a vállalati egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek rendelkezésére. Országszerte 10 egészségügyi központban végzünk vizsgálatokat Budapesten, illetve Győrben, ahol radiológiai, valamint izotóp diagnosztikát is működtetünk.

2018-ban új korszak köszöntött az Affidea történetébe: a Főnix-Med vállalatcsoport megvásárlásával – az eddigi széles körű képalkotó diagnosztikai vizsgálatok mellett – már több mint 20 szakorvosi területen biztosítunk ügyfeleinknek járóbeteg-szakellátást mintegy 110 telephelyen nyújtva foglalkozás- és vállalat-egészségügyi szolgáltatásokat.

2019 novemberében az Affidea Magyarország megvásárolta a Medical Service Budapest Kft.-t. A vállalatunk hazai történetében mérföldkőnek számító akvizíció célja, hogy az Affidea megerősítse piacvezető pozícióját a komplex magánegészségügyi piacon, stabil szolgáltatási hátterével támogassa az MSB sikeres privát klinikáinak további fejlődését, illetve cégcsoportszinten hasznosítsa az MSB széles körű járóbeteg-szakellátási tapasztalatát.

Az MSB magánegészségügyi központjainak megszerzésével az ügyfeleink immár öt fővárosi klinikán vehetnek igénybe komplex magánegészségügyi szolgáltatásokat: járóbeteg-szakellátást, illetve labordiagnosztikai és modern képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat.

Az Affidea Magyarország tagja a PRIMUS Egyesületnek, amely a magyar magánegészségügyi szolgáltatók legnagyobb érdekvédelmi szervezete. Az Egyesület tagjai 400 ezernél is több orvos-páciens találkozót bonyolítanak le, és több mint ötmillió diagnosztikai vizsgálatot végeznek el évente. Az Affidea Magyarország egyúttal megszerezte az Egyesület által létrehozott „Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató” védjegyet is, amelyet szigorú szakmai minősítési eljárás végén szerezhetnek meg az intézmények. A minősítés arról informálja a pácienseket, hogy egy-egy privát szolgáltató mennyiben felel meg a páciensbiztonsági követelményeknek és mennyire működik etikusan, magas szakmai követelmények szerint.