Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

2020-05-28Elérhető szolgáltatásaink

Kedves Pácienseink!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az egészségügyre vonatkozó szabályozással összhangban központjaink folyamatosan térnek vissza a korábban megszokott működési rendre.

Az ellátás biztonsága és a járványveszély minimializálása érdekében az eddig is alkalmazott, a vizsgálatokat megelőző szigorú protokollt és megelőző intézkedéseket a továbbiakban is fenntartjuk. Az Önök biztonsága és egészsége számunkra prioritás.

Kérjük, amennyiben teheti, maszkban érkezzen a központjainkba!

Kérjük olvassa el az alábbi rövid tájékoztatót:
A módosított kormányrendeletnek megfelelően az ultrahangvizsgálatok elvégzéséhez a vizsgálat előtt nem szükséges PCR-tesztet végeztetni.
A koronavírus-fertőzés szempontjából nagyobb kockázatot jelentő vizsgálatok előtt is kizárólag COVID–19-fertőzés gyanú esetén szükséges PCR-tesztet végeztetni. Ha a koronavírus-fertőzés gyanúja nem áll fenn, a PCR-teszt elvégzése nem kötelező.

TB-finanszírozott vizsgálatok, kórházi központokban:
A kórházi Affidea-központok változatlan nyitvatartással és ügyeleti renddel végzik a járó- és fekvőbetegek képalkotó vizsgálatait.

Budapesti központok:

 • Affidea – Szent Margit Kórház – CT
  Telefonszám: +36 1 803 6428
 • Affidea – Honvédkórház II. Telephely (korábbi MÁV-kórház) – CT, MR, izotópdiagnosztika, kardiológia, ultrahang
  Telefonszám: +36 1 312 8870
 • Affidea – Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet – CT, MR, röntgen, ultrahang, angió-intervenció, izotóp diagnosztika, mammográfia
  Telefonszám: +36 1 505 4233
 • Affidea – Nyírő Gyula Kórház – CT
  Telefonszám: +36 1 231 0857
 • Affidea – Bank Center – MR (Szent Margit Kórház MR kapacitásának teljesítésére, visszavonásig)
  Telefonszám: +36 1 803 6464

Vidéki központok:

 • Affidea – Győr: Petz Aladár Megyei Oktató Kórház – CT, MR, mammográfia

Magánegészségügyi vizsgálatok privát egészségközpontjainkban

Privát képalkotó diagnosztikai vizsgálatot, illetve szakorvosi vizsgálatot pácienseink call centerünkön keresztül (+36 1 803 6464) foglalhatnak.

Nyitva tartó magánegészségügyi központjainkban elérhető szolgáltatásaink:

Bank Center

Affidea Bank Center Egészségközpont (1054 Budapest, Szabadság tér 7.)
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig, 8:00–20:00
Igénybe vehető képalkotó diagnosztikai vizsgálat: mammográfiai és MR-vizsgálatok

Affidea for Men Férfiegészség-központ

Dr. Merth Gábor urológiai szakrendelését az Affidea For Men központból ideigleinesen áthelyeztük az Affidea Váci Greens központba, és jelenleg ugyancsak itt elérhető sebészeti, és repülőorvosi rendelésünk is.

Affidea BLESZ Egészségközpont (1051 Budapest, Hercegprímás u. 14-16.)

Igénybe vehető képalkotó diagnosztikai vizsgálat: CT-vizsgálatok

Mammut II. (1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut II., 4. emelet)

Június 2-től a Mammut II. Egészségközpont megnyitja kapuit és a képalkotó diagnosztikai vizsgálatai újra elérhetőek a pácienseink számára.

Igénybe vehető képalkotó diagnosztikai vizsgálatok: CT, MR, Röntgen, Mammográfia, UH-vizsgálatok, Csontsűrűség vizsgálat

Affidea Váci Greens Egészségközpont (1138 Budapest, Föveny u. 4–6.)

Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok call centerünkön keresztül: ultrahang, röntgen, mammográfia, MR- és CT-vizsgálat.
COVID-19 ellenanyag szűrés
Szakrendelések online időpontfoglalással (https://affidea.meetdoc.hu/hu/vaci-greens-egeszsegkozpont/), call centerünkön keresztül foglalhatók: belgyógyászat, bőrgyógyászat, diabetológia, dietetika, fül-orr-gégészet, kardiológia (terheléses EKG is), nőgyógyászat, neurológia, ortopédia, reumatológia, szemészet, urológia, laboratóriumi vizsgálatok.

Dr. Merth Gábor urológiai szakrendelését az Affidea For Men központból ideigleinesen áthelyeztük az Affidea Váci Greens központba, és jelenleg ugyancsak itt elérhető sebészeti, és repülőorvosi rendelésünk is.

 

Affidea Győr

Telefonos egyeztetés alapján
Igénybe vehető képalkotó diagnosztikai vizsgálat: CT-, MR- és mammográfia vizsgálatok, privát ultrahang-diagnosztika

 

***

Fontos biztonsági információk az előjegyzett vizsgálatokhoz

Közös érdekünk a biztonság!
Ha koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket (például láz, köhögés, légszomj stb.) tapasztalt magán vagy az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozóján, illetve az elmúlt 14 napban külföldön járt vagy más okból felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, a lehető leghamarabb mondja le időpontfoglalását ott, ahol a vizsgálatot előjegyezték, vagy privát vizsgálat esetén call centerünk (1) 803-6464-es telefonszámán.

Légúti megbetegedés (köhögés vagy légszomj) és / vagy lázas állapot esetén– pácienseink és dolgozóink biztonsága érdekében – privát központjainkban nem végzünk vizsgálatot a veszélyhelyzet ideje alatt.

Vizsgálat előtt

 • Minden előjegyzett (közfinanszírozott és privát) páciensünket a vizsgálatot megelőző napon telefonon felhívjuk, hogy a WHO, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ által összeállított kérdőív alapján felmérjük nála a koronavírus-fertőzés kockázatát. Ha ez alapján felmerül a koronavírus-fertőzés gyanúja, akkor erről tájékoztatjuk, és megkérjük, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot háziorvosával telefonon.
  Ilyen esetben az aktuális vizsgálati előjegyzést töröljük, és igazolt vírusmentessége esetén, vagy a teljes panaszmentességét követő 14. naptól várjuk a hívását új időpont egyeztetésére.

A kérdőíves felmérést központunkba érkezésekor, a bejáratnál ismételten elvégezzük.

Fontos!

 • Privát központjaink jelenleg külföldről hazaérkező pácienseket csak a visszatérésüket követő 14. nap után fogadják – állampolgárságuktól függetlenül.
 • Az Affidea központjainak közös területeire (várókba) kizárólag a vizsgálatra érkező páciensek léphetnek be, tehát kísérőik és családtagjaik nem.
  Indokolt esetben (például kiskorú, fogyatékkal élő páciens vizsgálatakor) központjaink továbbra is belépést biztosítanak a segítő kísérőnek, illetve kollégáink átvállalják az ebből adódó többletfeladatokat.

A járvány idején központjainkban speciális fertőtlenítési szabályok bevezetésével fokozottan figyelünk a teljes körű higiéniára.
Az Affidea központjainak bejáratánál és a várókban kézfertőtlenítőt helyeztünk el, amelynek használata – mindannyiunk érdekében – minden látogatónknak kötelező. Központjainkban az arcmaszk viselése kötelező.

Nagyon köszönjük megértését, támogatását és együttműködését.
Számíthat ránk, és mi is számítunk Önre!

Tisztelettel:
Leitner György
Vezérigazgató
Affidea Magyarország Kft.

További információk:
affidea.hu
koronavirus.gov.hu