Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Health Coaching

Legyen saját egészségének tudatos, felelős irányítója!A Health Coaching egy olyan támogató folyamat, amelynek célja az ügyfelek szellemi, testi, és lelki egészségének megteremtése, megőrzése és megelőző jellegű védelme.

A Health Coach személyre szabott ösztönzés révén segít ügyfeleinek a lehető legjobb életminőség elérésében. Noha az aktuális témák nagymértékben változhatnak, a Health Coaching foglalkozások egy dolog körül forognak: segítenek a folyamatban résztvevőnek megvalósítani egyedi egészségügyi céljait. Ez jelentheti többek között a testmozgást és a fizikai aktivitást, a fogyást, a jobb stresszkezelést, a holisztikus táplálkozást, a krónikus betegségek kezelését, az immunrendszer megfelelő támogatását. Ügyfeleink elsajátítják azokat a készségeket, módszereket, amelyekkel támogatás nélkül is fenn tudják majd tartani a kívánt egészségszintet.

A Health Coaching Magyarországon egy teljesen új szolgáltatás, viszont a világban már régebb óta elterjedt. Az Egyesült Államokban több, mint 120 ezer Health Coach dolgozik jelenleg és komoly, professzionális minősítő, oktató szervezetek, egyetemek segítik a munkájukat.

A Health Coach Központ a Freestyle Consulting és az Affidea Magyarország stratégiai együttműködéséből született.

Szolgáltatások széles palettáját kínáljuk azért, hogy minél többen tapasztalhassák meg a Health Coaching folyamat pozitív hozadékait:

  • Egyéni Health Coaching folyamat
  • Health Coaching workshopok egy szervezeten belül
  • Health Coaching nyílt workshopok
  • Health Coach képzés

További információt partnerünk oldalán talál: https://www.freestyleconsulting.hu/health-coaching