Időpontfoglalás

Health Coaching

Legyen saját egészségének tudatos, felelős irányítója!A Health Coaching egy olyan támogató folyamat, amelynek célja az ügyfelek szellemi, testi, és lelki egészségének megteremtése, megőrzése és megelőző jellegű védelme.

A Health Coach személyre szabott ösztönzés révén segít ügyfeleinek a lehető legjobb életminőség elérésében. Noha az aktuális témák nagymértékben változhatnak, a Health Coaching foglalkozások egy dolog körül forognak: segítenek a folyamatban résztvevőnek megvalósítani egyedi egészségügyi céljait. Ez jelentheti többek között a testmozgást és a fizikai aktivitást, a fogyást, a jobb stresszkezelést, a holisztikus táplálkozást, a krónikus betegségek kezelését, az immunrendszer megfelelő támogatását. Ügyfeleink elsajátítják azokat a készségeket, módszereket, amelyekkel támogatás nélkül is fenn tudják majd tartani a kívánt egészségszintet.

A Health Coaching Magyarországon egy teljesen új szolgáltatás, viszont a világban már régebb óta elterjedt. Az Egyesült Államokban több, mint 120 ezer Health Coach dolgozik jelenleg és komoly, professzionális minősítő, oktató szervezetek, egyetemek segítik a munkájukat.

A Health Coach Központ a Freestyle Consulting és az Affidea Magyarország stratégiai együttműködéséből született.

Szolgáltatások széles palettáját kínáljuk azért, hogy minél többen tapasztalhassák meg a Health Coaching folyamat pozitív hozadékait:

  • Egyéni Health Coaching folyamat
  • Health Coaching workshopok egy szervezeten belül
  • Health Coaching nyílt workshopok
  • Health Coach képzés

További információt partnerünk oldalán talál: https://www.freestyleconsulting.hu/health-coaching