Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat +36 1 803 6464

Radiológia Éjszakája

Ismerje meg testközelből a legmodernebb képalkotó eljárásokat!

Szeretne többet megtudni a modern radiológiai vizsgálatokról? Jöjjön el a Radiológia Éjszakájára, és ismerje meg testközelből, próbálja ki a képalkotáshoz használt legmodernebb gépeket, vagy tapasztalja meg személyesen a 3T mágneses térerősséget!

Ha ellátogat hozzánk, lehetősége lesz a különböző eszközökkel készült felvételeket összehasonlítani, megismerheti egy radiológus munkáját, és olyan oldalát nézheti meg ezeknek a vizsgálatoknak, amelyet akkor sem láthatott, ha már részt vett ilyenen.

 

Érdekli a lehetőség? Regisztráljon!

Töltse ki a jelentkezési űrlapot és ha megérkezik a visszaigazoló e-mail, a jelentkezése máris hivatalos. Ha bármilyen kérdése van az eseménnyel kapcsolatban, keressen minket a affidearendezveny@gmail.com címen!

 

10% kedvezmény ajándékba

Az esemény résztvevői 10%-os kupont kapnak ajándékba, amelyet 2021. december 31-ig válthatnak be a diagnosztikai vizsgálatainkra.

 

Információk az eseményről

Turnusonként maximum 10 fő vehet részt az eseményen, a jelentkezések elfogadása az űrlapok beérkezésének sorrendjében történik.
Amennyiben Önnek bármilyen fém van a szervezetében beültetve vagy várandós, akkor is szeretettel várjuk, azonban sajnos az MR vizsgálóba nem tudjuk beengedni. Ettől függetlenül az összes többi képalkotó berendezés korlátozás nélkül közelről megtekinthető, illetve az MR vizsgálót is láthatja egy biztonsági üvegen keresztül.

Helyszín:

Affidea Váci Greens Egészségközpont
1138 Budapest, Föveny u. 4-6.

A Váci Greens komplexumot a Váci út, a Föveny utca, a Madarász Viktor utca és a Fiastyúk utca fogja közre.
A városközpontból érkezve a Váci útról az Opel Schiller után a Föveny utcára bekanyarodva érhető el központunk.
Újpest irányából érkezve a Váci útról A Fiastyúk utcán balra bekanyarodva, az első keresztutcán (Madarász Viktor u.) jobbra befordulva érhető el a központ.

A központ az M3-as metró (kék) vonalán a Forgách utca és a gyöngyösi utca megállók között található. Javasoljuk a Gyöngyösi utca megállótól pár perc sétával megközelíteni a központunkat.

A 105-ös, a 950-es és a 950A jelzésű autóbuszok a szomszédos utcákban állnak meg.