Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

2021-12-13Hűség – az egyik legfontosabb érték.

Kedves Partnereink!

A 2021-es év végéhez közeledve szeretnénk megköszönni Önöknek és munkatársaiknak, hogy idén is minket választottak és igénybe vették szolgáltatásainkat akár céges partnerként, akár magánszemélyként.
Köszönjük a hosszú évek óta mellettünk kitartó Ügyfeleink rendületlen hűségét, és kifejezzük reményüket, hogy a múlt, tapasztalatok, folyamatok – melyeket együtt csiszoltunk – és az egymásért való kitartás révén továbbra is együtt megyünk tovább a 3-5-10 éve megkezdett úton, kölcsönösen tisztelve, segítve egymást.
Kiemelten üdvözöljük új partnereinket, akik idén döntöttek úgy, hogy Társaságunknak szavaznak bizalmat. Legyen ez az év egy erős megalapozása tartós együttműködésünknek és alakítsuk, formáljuk, építsük hosszútávú, kölcsönösen hasznos üzleti és bizalmi kapcsolatunkat.

Hiszen mi is a hűség?

Emberi kapcsolataink alapja a kölcsönösség, amely a professzionális életünkben az üzlet. A hűség egy ígéret. Cicero szavai szerint a lojalitást az igazságossággal azonosítják, más szóval – a vállalt kötelezettségekben valóságnak kell lennie. Ezt a fogalmat értelmezni lehet társadalmilag megerősített bizalomként, amelyet odaadás fejez ki. Az üzleti életben a hűség értéke közvetlenül függ a kockázat mértékétől.

Végül szeretnénk idézni a négyszeres Forma-1-es világbajnok, Sebastian Vettel szavaiból, mert találóan alkalmazható a magánéletünk kihívásaira, de az üzleti életben tapasztalt, a pandémiás helyzet által jócskán megnehezített évünkre is. Hiszen az Affideától és Partnereitől egyaránt megkövetelte ez az időszak a tűrést, a türelmet, a magasfokú empátiát, a rengeteg kitartást és a találékonyságot a nehéz helyzetek abszolválására:

„Természetesen mindig ott a kísértés, ami azt akarja mondani neked, hogy máshol zöldebb a fű. Ennek ellenére nem kellene veszendőbe mennie olyan értékeknek, mint a hűség, az őszinteség, és annak, hogy kéz a kézben haladtok. Ennek akkor is így kell lennie, ha éppen nem úgy mennek a dolgok – sőt, akkor kell leginkább!”

Sebastian Vettel

Ezekkel a gondolatokkal szeretnénk minden kedves Ügyfelünknek, valamint munkatársaiknak és családtagjaiknak is békés, áldott karácsonyi ünnepeket, egészségben, sikerekben, boldogságban gazdag új esztendőt kívánni!

Üdvözlettel:
Affidea Magyarország Kft.