Időpontfoglalás Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

2022-12-12HPV szűrő kampányhét (December 12-16.)

Tisztelt Páciensünk!

Még nincs késő! Ne hagyja ki az idei méhnyakrák szűrést!

Az Affidea, mint felelős egészségügyi szolgáltató rendkívül elkötelezett az időben elvégzett szűrővizsgálatok fontossága mellett. Ezen a héten (2022. december 12 és 16. között) zajlik az Országos HPV szűrőhét, amelyhez az Affidea Magyarország is csatlakozott.

Amennyiben az Affidea-nál Nőgyógyászati komplex szűrés + hrHPV vizsgálaton vesz részt, a 30 év feletti nők számára hagyományos, citológiai rákszűrésen felül DNS alapú HPV teszt elvégzésére (Biomarker) is sor kerül, a még megbízhatóbb eredményért. A szűrőhét alatt kimutatott HPV fertőzés esetén a megerősítő teszt, melynek értéke 14 000 Forint, ingyenesen jár a pácienseinknek.*

A Neumann Confidence teszt, egy HPV – biomarker kombináció – A módszer alkalmas a méhnyakrákot okozó Humán papillómavírus fertőzés kimutatására, másrészt egy „biomarker” teszt elvégzése által kiválogatja azokat a nőket, akiknek műtétre lehet szüksége.

Az éves méhnyakrákszűrés életet menthet. Az önét.

*Feltételek:

  • Női pácienseink számára, betöltött 30 éves életkor.
  • Kimutatott HPV fertőzés.
  • A kedvezmény – Neumann Confidence – megerősítő teszt 14 000 Forint értékben – más vizsgálatokra nem vonatkozik, más kedvezménnyel nem összevonható.
  • A kedvezmény 2022. december 12. és 2022. december 16. között megvalósult Nőgyógyászati komplex szűrés + hrHPV vizsgálatokra érvényes, amelynek költsége a mindenkori hivatalos Affidea listaárak szerint teljes mértékben kifizetendő, a teszt eredménytől függetlenül.
  • A kedvezmény valamennyi Affidea magánegészségügyi központban elérhető, Kórházi központjainkban nem.
  • A vizsgálat időpontokra előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.