Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Foglalkozás egészségügy

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI VIZSGÁLATOK

Vállalatok figyelmébe ajánljuk az Affidea rendkívül kedvező konstrukciójú foglalkozás-egészségügyi ellátási csomagjait.

Az Affidea Magyarország egyik meghatározó vállalat-egészségügyi specialistája. Jelentős számú közép- és nagyvállalat foglalkozás-egészségügyi és vállalat-egészségügyi szolgáltató partnereként 600 munkatársával – országszerte mintegy 100 telephelyen – évente több mint 100.000 munkavállaló vállalat- és foglalkozás-egészségügyi ellátását biztosítja.

Házhoz visszük a gondoskodást!

Nagyvállalati partnereink telephelyein orvosaink heti, illetve igény esetén akár napi rendszerességgel is rendelnek. Az sem jelent gondot, ha a megbízó nem tud megfelelő rendelőt biztosítani: az Affidea járóbeteg-ellátást nyújtó központjaiban és országos hálózatunk rendelőiben is lehetőség van a dolgozók ellátására. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás különböző szűrővizsgálatokkal egészíthető ki, amelyek akár társaságunk mobil orvosi rendelőjében is igénybe vehetők.

Miért kedvező a mobil orvosi rendelő?

Mert a vállalkozások számára is megkönnyíti a szűrések elvégzését, és mindezt költségtakarékos módon. A helyszíni jelenlét azért is előnyös, mert időt takarít meg, hiszen nem az alkalmazottaknak kell elmenniük a rendelőbe, így nincs kieső munkaidő és a munkáltatót terhelő utazási költség sem merül fel.

Az Affidea az üzemorvosi rendelés mellett más területeken is kínál partneri együttműködést:

  • tanfolyamszervezés: elsősegélynyújtás, általános higiénia stb.
  • kihelyezett szakorvosi rendelések: szemészet, hallásvizsgálat, bőrgyógyászat stb.
  • biztosítjuk a munkakörhöz kötött vagy egyéb védőoltások beadását.

Az Affidea jelentős vegyipari tapasztalattal is rendelkezik, hiszen évente több ezer speciális, biológiai expozíciós monitor vizsgálatot végzünk nagy vegyipari partnereinknél a potenciálisan fellépő vegyi expozíció miatt.

Társaságunk a foglalkozás-egészségügyi ellátást a 89/1995. (VII. 14.) Korm. rendeletben, illetve a 27/1995. NM rendeletben foglaltak szerint végzi. Tevékenységünket a nagyobb, stratégiai partnerek esetében külön megállapodásban rögzített feltételek szerinti többletszolgáltatásokkal is kiegészítjük.

 

Bővebb információért, ajánlatkérésért kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

  • Adatainak kezeléséről az Adatvédelemmel kapcsolatos betegtájékoztatóban olvashat.
  • *Kötelezően kitöltendő mezők