Teljes test MR – vizsgálat

 
 


Egészségmegőrzés illetve gyógyulás szempontjából döntő a betegségek korai felismerése. Ehhez nyújt most lehetőséget az intézetünkben telepített, a legmodernebb technikai kiegészítőkkel rendelkező 1,5 teslás MR-berendezés és az általa elvégezhető teljes test MR-vizsgálat.

A képalkotó módszerek közül az MR-vizsgálati technika a legérzékenyebb a szövetek differenciálásában. Nincs sugárterhelés, továbbá mai tudásunk szerint nincs káros biológiai mellékhatás.

A teljes test MR-vizsgálattal kimutathatók a koponya és a teljes gerinc daganatos, gyulladásos és degeneratív elváltozásai. A legkorábbi stádiumban megjeleníthetők a csont- és izomrendszer elsődleges vagy áttétes rosszindulatú eltérései. Még a tünetek jelentkezése előtt felismerhetők pl. a máj, a hasnyálmirigy, a vesék, a húgyhólyag, a mellékvesék és a női kismedencei szervek megbetegedései. Már ismert elváltozás esetén pedig egy vizsgálat alatt felkutatható az esetleges másodlagos vagy kiújuló betegség is.

A teljes test MR, ahogy a nevében is szerepel, a test egészét lefedő MR-vizsgálati mérések sorozatából áll, egy áttekintő, kóros eltérést „kereső” vizsgálat. Nem pótolja azonban az egyes szervek, testtájékok célzott és részletes vizsgálatát. Ezért amennyiben a natív teljes test MR-vizsgálat során egy adott szerv vagy testtáj területén egyértelmű vagy gyanús elváltozás kerül felismerésre, úgy célzott, egy régiós, kontrasztanyagos MR-vizsgálattal továbbvizsgálandó és értékelendő.

Teljes test MR-vizsgálatunkat azoknak ajánljuk, akik átfogó képet szeretnének kapni testük, szerveik állapotáról.

A teljes test MR-vizsgálata körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe. Intravénás kontrasztanyag adására csak kiegészítő vizsgálat szükségessége esetén kerül sor, külön vizsgálat során.

Szűrőcsomag ára:
140 000 Ft
Privát központjainkban: Bank Center, Váci Greens

Teljes test MR – vizsgálat


Kapcsolat

Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!