Szűrőcsomag az örömteli mozgásért / Mozgásszervi betegségek okát feltáró csomag

 
 


Fájnak az ízületei, csontjai? Kellemetlen és kényelmetlen a mozgás? Egy táska megemelése is gondot okoz?

A mozgásszervi betegségek több nagy csoportját különítjük el. A csont-ízületi rendszert érintő leggyakoribb betegségcsoport a degeneratív (kopásos) megbetegedések csoportja. Emellett, az előfordulási gyakoriság sorrendjében, a különböző gyulladásos eredetű megbetegedések következnek, de előfordulnak a mozgásszervi rendszerben jó- és rosszindulatú daganatok, illetve igen nagy számban érintik a csont-ízületi rendszert a sérülések okozta elváltozások is.
Mivel a csont-ízületi rendszer igen komplex felépítésű – hiszen alkotói a csontok, a porcok, illetve a lágyrészek, úgy mint izmok, inak, szalagok, nyálkatömlők (burzák), erek és idegek -, ezek legkomplexebb áttekintését az MR-vizsgálat adja.

Ne várja meg, míg a fájdalom a mindennapi tevékenységében is korlátozza!

  Standard Extra
MRI, 1 chosen joint region x x
MRI, 1 chosen spinal region x x
Routine laboratory, TSH, AST, CRP x x
In which Affidea center is this screening package available? Bank Center, Váci Greens, Péterfy Sándor u.-i KH, Dózsa György, Szeged, Debrecen, Győr Bank Center, Váci Greens

Szűrőcsomag az örömteli mozgásért / Mozgásszervi betegségek okát feltáró csomag


Kapcsolat

Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!