Vállalati – egészségügyi szolgáltatások

 
 

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI VIZSGÁLATOK

Foglalkozás-egészségügyi ellátást társaságunk a 89/1995. (VII. 14.) Korm. rendeletben, illetve a 27/1995. NM rendeletben foglaltak szerint végez, a nagyobb, stratégiai partnerek esetében külön megállapodásban rögzített feltételek szerinti többletszolgáltatásokkal kiegészítve. Ellátásunk több mint 100.000 dolgozóra terjed ki, az ország több mint 100 szolgáltatási pontján.

Az általános szolgáltatáson túl, jelentős vegyipari tapasztalattal rendelkezik a vállalatunk, mivel több, nagy vegyipari partnerünknél a potenciálisan jelentkező vegyi expozíció miatt évente több ezer speciális vizsgálatot végzünk.

Több nagy partnerünk esetében heti egy-két, illetve igény és szükség esetén akár minden munkanap orvosaink a megbízók telephelyein rendelnek. A rendelések – amennyiben arra a feltételek biztosítottak – a megbízó rendelőjében, vagy társaságunk mobil orvosi rendelőjében (szűrőbusz) kerülnek lebonyolításra. A mobil orvosi rendelő megkönnyíti a szűrések elvégzését, és költségtakarékos megoldást biztosít Megrendelőinknek. A helyszíni mobil jelenlét másik előnye, hogy az alkalmazottaknak nem szükséges a távoli rendelőket felkeresni, így nincs kieső munkaidő és a munkáltatót terhelő utazási költség.

Az üzemorvosi rendelésen túl a foglalkozás egészségügyi szolgáltatás keretében tanfolyamokat szervezünk (elsősegély-nyújtó, higiéniai, egészség-őr képző, stb.), kihelyezett szakorvosi rendeléseket biztosítunk (szemészet, hallásvizsgálat, bőrgyógyászat, stb.), biztosítjuk a védőoltások beadását illetve lehetőséget biztosítunk területi ellátási kötelezettség nélküli háziorvosi praxisainkba történő bejelentkezésre.

 

Egészségfejlesztés – prevenciós programok

Az egészségtudatos magatartás fejlesztést fontosnak tartó vállalati partnereinknek vállalunk igény szerint folyamatos, vagy időszakos szakorvosi szűréseket, diagnosztikai vizsgálatokat nyújt prevenciós célból (allergológia, bőrgyógyászat, nőgyógyászat, urológia, szemészet, fül-orr-gégészet, kardiológia, pszichológia, stb.).

Ezen vizsgálatokat egészségfejlesztési programok egészítik ki, egyéni vagy csoportos formában, az általános tájékoztatáson túl személyre szabott tanácsadással

További információért és ajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címeken: ertekesites@affidea.hu , sales@affidea.hu.

 

 

 

 

MOBIL-RENDELŐ, SZŰRŐBUSZ

Vállalati egészségprogramjainkat és a foglalkozás-egészségügyi tevékenységet speciális eszközrendszerekkel támogatjuk.

Mobil-rendelőink (szűrőbuszok) mindazon orvosi eszközökkel és műszerekkel felszereltek, amelyek szükségesek szakorvosi vizsgálatok, alkalmi foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok (pl. tömeges beléptetés), vagy szűrővizsgálatok elvégzéséhez.

Ilyenek lehetnek a helyszíni laborminték vétele, EKG (nyugalmi/terheléses), ultrahangos vizsgálatok, vagy például mammográfiás vizsgálat, stb.

A szolgáltatást olyan vállalatoknak ajánljuk, ahol nehezen teremthetők meg a helyszíni rendelő kialakításának feltételei, illetve a több telephelyen történő szűrések, alkalmassági vizsgálatok megkívánják a mobilitást.