Mozgásszervi / ortopédiai szakrendelés

 
 

1995-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és az Országos Baleseti Intézetben (ma számtalan névváltoztatás után Baleseti Központban) kezdtem dolgozni. 5 évvel később baleseti sebész szakvizsgát tettem, majd a Semmelweis Egyetem Ortopéd Klinikán történt posztgraduális képzés után 2005-ben ortopéd szakorvosi minősítést szereztem.

Gyakorló baleseti sebészként, főorvosi rangban az akut sérültellátásban veszek részt, és ortopéd sebészként rutinszerűen végzek primer csípő és térdízületi protézis beültetéseket.
A műtéti ellátást szigorúan az adott beteghez adaptálom, alkalmazva a hazánkban elérhető legkorszerűbb műtéti eljárásokat (minimal invasív elülső csípő feltárás, midvastus térd feltárás stb). A páciensek gyors és lehetőség szerinti fájdalommentes mobilizálása minden esetben elvárás. A betegek műtét napján történő mobilizálása az esetek túlnyomó többségében eredményesen megvalósul.

Külön szakterületemmé vált az utóbbi években a protézis revíziók elemzése és hazai viszonylatban kiemelkedő számban végzek revíziókat. Ez vonatkozik mind a septicus szövődményekkel járó esetekre, mind a kihordási idő után elhasználódott, kilazult protézisekre.

Foglalkozom továbbá ízületmegtartó konzervatív és operatív kezelésekkel, valamint előláb rekonstrukcióval.

Külföldi tapasztalatokat szereztem a bécsi AUVA Lorenz Böhler Unfallkrankenhaus-ban valamint az Uniklinik Freiburg Egyetemi Klinikán ösztöndíjasként.
Rendszeresen frissítem ismereteimet Európa legrangosabb továbbképzésein évente 4-5 kurzussal, többnyire Németországban, Svájcban, Angliában és Ausztriában.

Dr. Sződy Róbert
Baleseti sebész / ortopéd szakorvos
Rendelési idő: csütörtökönként 15-20 óráig
Időpont egyeztetés: +36-1-803-6462
Mozgásszervi / ortopédiai szakrendelés
Kapcsolat

Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!