Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Kriston Intim Torna

A gáti izmokkal végzett torna sikeres terápiás módszer egyes potenciazavarok, a kismedencei fájdalom szindróma, illetve a vizelet- és székletinkontinencia kezelésére.

Mi az intimtorna?

Az intimtorna a gáti izmokkal végzett nyújtó-lazító és erősítő gyakorlatokat jelenti, amelyekkel rövid időn belül nagyon komplex eredményeket érhetünk el. Az intimtorna speciális mozdulatait férfi pácienseink kellemes és diszkrét környezetben 12 órás tanfolyamon sajátíthatják el kis létszámú csoportban. A tanfolyam elvégzését követően napi 15-20 perces (otthoni) gyakorlás javasolt.

Milyen panaszok esetén javasolt az intimtorna?

A rendszeresen végzett gyakorlatok jótékonyan hatnak a szexuális funkciókra: a merevedésre és a magömlésre egyaránt, javítják a végbéltáji, valamint az olyan székelési panaszokat és kórképeket, mint a puffadás, a székrekedés és a fájdalmas székelés. Kiváló természetes fájdalomcsillapító módszer a kismedencei fájdalom szindróma (krónikus prosztatagyulladás) kezelésére. Nagyon eredményes az urológiai és proktológiai műtétek utáni rehabilitációban, például a radikális prosztataeltávolítás, valamint az aranyérműtétek után.
Az intimtorna a vizelet- és székletinkontinencia egyik leghatásosabb ellenszere. Meghatározott sporttevékenységeknél – kerékpározás, testsúlyépítés – segít a gáti, kismedencei panaszok megelőzésében, megszünteti a már kialakult tüneteket.

Hogyan tanulhatom meg a férfiak intimtornáját?

Az oktatás és betanítás 4 x 3 órában történik. A tanfolyam elvégzéséhez egy derékalj, kényelmes öltözet és szilárd elhatározás szükséges. A résztvevők megtanulják a gát különböző izmainak anatómiáját és funkcióját, illetve azokat a gyakorlatokat, amelyekkel az adott izmokat megdolgoztathatják. Az oktatás általános ismeretekkel indul, majd személyenként, egyénre szabottan a különböző panaszok, problémák kezelésével folytatódik.