Központban a férfiegészség!

Üdvözlünk az Affidea For Men Férfiegészség-központban!

Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontjában – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várunk a budai régió új központjában, a Sasadi úton. Szolgáltatási palettánkon a férfiak urológiai betegségeinek szűrése és gyógyítása mellett több szakorvosi területen kínálunk testre szabott prevenciós és betegellátási szolgáltatásokat. Szűrőcsomagjainkat a férfiak életkori sajátosságainak figyelembevételével alakítottuk ki.

Miért?

Mert tudjuk, hogy az egészségnél semmi sem fontosabb, de azt is megértettük, hogy a hétköznapokban nem könnyű odafigyelni arra, hogy a legjobb formánkat megőrizzük. A mindennapok fokozott terhelése és a családfenntartóként gyakran rájuk háruló kiemelt felelősség miatt sok férfi érzi úgy, hogy egy pillanatra sem állhat le. Ezért még akkor sem mennek orvoshoz, amikor már egészségügyi panaszokkal küzdenek. A mi küldetésünk az, hogy ezen változtassunk!

Hogyan?

Európai piacvezető képalkotó diagnosztikai szolgáltatóként, illetve a férfi-szűrővizsgálatok vezető hazai specialistájaként tisztában vagyunk azzal, hogy a férfiak egészségügyi problémáinak megelőzéséhez és korai felismeréséhez

  • • professzionális, modern környezetben és eszközökkel elvégzett,
  • • testre szabott, diszkrét, minőségi,
  • • több szakorvosi területet is felölelő komplex szűrővizsgálatok szükségesek –
  • • várakozás, felesleges vizsgálatok, időpocsékolás és mellébeszélés nélkül.

Válassz a szűrőcsomagjaink közül
és legyél te is AZ ÉV EMBERE!

Az év embere „EXTRA” szűrőcsomagok

18+ 18-39 év között EXTRA

A vizsgálat választ ad az alapvető fejlődési rendellenességekre, gyulladás jelenlétére a húgyutaknál és a férfi nemi szerveknél, valamint diagnosztizálható a hererák jelenléte.

Az urológiai szakorvosi vizsgálaton túl komplex laborvizsgálatot és urológiai ultrahangvizsgálatot is tartalmaz.

  Extra
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Húgyúti és szkrotális ultrahangvizsgálat
Laborvizsgálat
Labor plusz
Ár 76.000 Ft
40+ A negyvenes évek EXTRA

A speciálisan a 40 éves kor feletti férfiaknak kialakított átfogó szűréssel nemcsak a férfi húgyutak és nemi szervek lappangó betegségeire deríthető fény, de a vizsgálatok során a potenciazavarok kialakulásában szerepet játszó szív- és érrendszeri rizikótényezőket, a legfontosabb hormonszinteket, illetve a cukorbetegségre való hajlamot is ellenőrzik.

A szűrés a hagyományos urológiai szakorvosi vizsgálat mellett urológiai ultrahangvizsgálatot, komplex laborvizsgálatot, illetve kardiológiai szakorvosi vizsgálatot, szív-UH-vizsgálatot, terheléses EKG-t, valamint a nyaki erek ultrahangos ellenőrzését is tartalmazza.

  Extra
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai ultrahangvizsgálat
Laborvizsgálat
Labor plusz
Kardiológiai kivizsgálás (vizsgálat, terheléses EKG, szív-UH)
Nyaki erek ultrahangvizsgálata
Ár 109.000 Ft
60+ 60 év felett EXTRA

A 60 éves kor feletti férfiakra szabott átfogó szűréssel a férfihúgyutak és nemi szervek gyulladásos és daganatos betegségeire deríthető fény különös hangsúlyt fektetve a prosztatadaganatra. A vizsgálatok során a potenciazavarok kialakulásában szerepet játszó szív- és érrendszeri rizikótényezőket, a legfontosabb hormonszinteket, illetve a cukorbetegségre való hajlamot is ellenőrzik.

A szűrés a hagyományos urológiai szakorvosi vizsgálaton kívül urológiai ultrahangvizsgálatot, komplex laborvizsgálatot, illetve kardiológiai szakorvosi vizsgálatot, szív-UH-vizsgálatot, terheléses EKG-t, valamint a nyaki erek ultrahangos ellenőrzését is tartalmazza. A szűrés része a vizelési képesség felmérése, valamint a prosztata-MR-vizsgálat is.

  Extra
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai ultrahangvizsgálat
Laborvizsgálat
Kardiológiai kivizsgálás (vizsgálat, terheléses EKG, szív-UH)
Nyaki erek ultrahangvizsgálata
Uroflow-vizsgálat
Prosztata-MR-vizsgálat
Ár 148.000 Ft

További szűrővizsgálataink férfiaknak

Az év embere „STANDARD” szűrőcsomagok*

18+ 18-39 év között STANDARD
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Húgyúti és szkrotális ultrahangvizsgálat
Laborvizsgálat
Ár 44.000 Ft
40+ A negyvenes évek STANDARD
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai ultrahangvizsgálat
Laborvizsgálat
Ár 46.000 Ft
60+ 60 év felett STANDARD
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai ultrahangvizsgálat
Laborvizsgálat
Uroflow-vizsgálat
Ár 61.000 Ft


*Az Év embere promócióban nyújtott kuponos kedvezmények a standard csomagra nem vonatkoznak.

Potencia szűrőcsomag

Standard
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai UH
Laborvizsgálat
Kardiológiai kivizsgálás (vizsgálat, terheléses EKG, szív-UH)
Nyaki erek ultrahangvizsgálata
Ár 109.000 Ft

Szakrendelések az Affidea for Men
férfiegészség-központban:

Urológia

Mi az urológiai szakrendelés célja?

A fájdalommal járó alhasi/gáttáji panaszok, vizeletürítési gondok, szexuális és nemzőképességi zavarok, emésztési problémák esetén érdemes urológus szakorvost felkeresni, hogy feltárhassa a probléma okát.

Melyek az urak leggyakoribb urológiai panaszai?

A nemi szervekből sugárzó fájdalom, potenciazavarok, vizelési gondok, végbéltájon jelentkező panaszok, izomfájdalmak, a férfi nemiszerveken észlelt elváltozások.

Kinek szükséges a prosztatavizsgálat?

A 40 év feletti férfiaknál megnő a prosztataproblémák száma, amelyek idővel akár rosszindulatú daganathoz is vezethetnek. Az esetleges elváltozások komplex laborvizsgálattal, illetve az urológus szakorvos által elvégzett, gyors, intim és szakszerű fizikális vizsgálattal, valamint szükség esetén modern képalkotó diagnosztikai vizsgálattal nagy biztonsággal felderíthetők.

Fáj a fizikális vizsgálat?

A férfiak számára a leginkább riasztó, végbélen keresztül végzett betapintásos prosztatavizsgálat mindössze öt másodpercig tart, amelyet férfiegészség-központunk specialistái kellő empátiával kíméletesen végzik el. Egészségközpontunkban a teljes körű kivizsgáláshoz odafigyelést és nyugodt, diszkrét környezetet biztosítunk.

Szakorvos: Dr. Merth Gábor
Hétfő 14:00-20:00
Kedd 14:00-20:00
Szerda 14:00-20:00
Csütörtök 14:00-20:00
Péntek 13:00-14:00

Sportorvoslás

Szakorvos: Dr. Márkus György
Szerda 12:00-14:00
Csütörtök 8:00-10:00

Belgyógyászat

Mi a belgyógyászati rendelés célja?

A leggyakrabban előforduló egészségügyi probléma, amikor bizonytalan tünetekkel nem tudja a páciens, hová forduljon. Ekkor érdemes felkeresni egy belgyógyászt, aki feltárja a probléma lehetséges okait.

Miből áll a belgyógyászati szakorvosi vizsgálat?

Egyéni és családi anamnézis (kórtörténet) felvétele, vérnyomás- és pulzusmérés, testsúly és testmagasság rögzítése, BMI számítása, fizikális vizsgálat, nyugalmi EKG, további szükséges vizsgálatok kezdeményezése.

Milyen egyéb szakvizsgálatra lehet szükség? Hol lehet ezeket elvégezni?

A diagnosztika legfontosabb eszközei – a laborvizsgálatok, ultrahangvizsgálat, terheléses EKG, stb. –helyben, az Affidea For Men Férfiegészség-központban elérhetők. Ha szükséges, további modern képalkotó diagnosztikai vizsgálatok (MR, CT stb.) elvégzésére az Affidea fővárosi négy privát központjában soron kívül lehetséges.

Így gyorsan kézhez kapod a vizsgálatok eredményét, amelyet egy szakorvosi konzultáción részletesen áttekinthetsz, és a kérdéseidet is felteheted. Az eredmények figyelembevételével a konzultáció során az orvossal közösen határozhattok a következő szűrés időpontjáról vagy a gyógyuláshoz szükséges terápia további lépéseiről.

Szakorvos: Dr. Szendrey Gábor
Kedd 8:00-12:00

Bőrgyógyászat

Mi a bőrgyógyászati szakrendelés célja?

A bőrgyógyászat a bőr megbetegedéseivel, illetve azok gyógyításával foglalkozik. Bőrünk elsődleges védelmi vonalunk, ezért az elváltozások időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos.

Kinek javasolt a bőrgyógyászati vizsgálat?

Panaszmentesség esetén is mindenkinek javasolt évente a bőrrák (melanoma) szűrése és a testfelszín dermatoszkópos vizsgálata.

Ennek kapcsán milyen egyéb vizsgálatra lehet szükség?

A szűrés során észlelt kóros anyajegyek, egyéb elváltozások sebészeti eltávolítását és szövettani vizsgálatát is a helyszínen biztosítjuk.

Szakorvos: Dr. Kassay Erzsébet
Kedd 8:00-12:00

Fül-orr-gégészet

Mi a fül-orr-gégészeti rendelés célja?

Szakrendelésünkön a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei, valamint a szaglással és ízérzéssel kapcsolatos panaszok kivizsgálását, valamint kezelését végezzük.

Hogyan történik a vizsgálat?

A páciens panaszainak, kórtörténetének rögzítése után következik az általános fül-orr-gégészeti vizsgálat, amely az orr elülső és hátsó tükrözését, a szájüreg, a torokmandula, a garat, a hallójárat és a dobhártya megtekintését, a gége indirekt vizsgálatát, a nyaki nyirokcsomók betapintását jelenti.

Szakorvosok: Dr. Garay Zsolt
Szerda 8:00-9:30

Kardiológia

Mi a kardiológiai szakrendelés célja?

A kardiológia a szívbetegségek szűrésével, diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Az Affidea For Men Férfiegészség-központban komplex kardiológiai szűrést (nyugalmi és terheléses EKG-vizsgálat, szívultrahang, 24 órás Holter-vizsgálat, 24 órás ABPM-vizsgálat) és szakellátást biztosítunk.

Szakorvos: Dr. György Margit
Péntek 8:00-14:00

Repülőorvoslás

Kinek ajánljuk a repülőorvosi szolgáltatásokat?

A repülőorvosi vizsgálatokat azoknak kínáljuk, akiknek a foglalkozásuk vagy hobbijuk miatt ilyen speciális alkalmassági vizsgálat szükséges (hivatásos pilóták, légi társasági pilóták, légi forgalmi irányítók, légiutas-kísérők, privát pilóták, ejtőernyősök, siklóernyősök, ballonrepülők, sárkányrepülők stb.).

Az Affidea For Men Férfiegészség-központban – kedvező áron – lehetőség van egyes kiegészítő vizsgálatok (pl. kardiológia, laborvizsgálatok stb.) elvégzésére is.

Szakorvos: Dr. Ungváry Lilla
Hétfő: 8:00-12:00
Csütörtök: 8:00-12:00

Laborvizsgálatok

Ultrahang-diagnosztika

Mi az ultrahangvizsgálat célja?

Az ultrahangvizsgálat elterjedt – fájdalom- és sugárzásmentes – képalkotó diagnosztikai eszköz, amelynek nincs semmilyen egészségkárosító hatása. Férfiegészség-központunk az általános ultrahang-berendezésen túl szívultrahang-berendezéssel is rendelkezik.

Kiemelt vizsgálati területeink:

szívultrahang – teljes hasi ultrahang – kismedence-ultrahang – pajzsmirigyultrahang – prosztata- és hereultrahang – nyaki ultrahang – ízületi ultrahang – veseultrahang.

Szakorvos: Dr. Gergely Mária
Szerda 8:00-12:00

Gyógymasszázs

Szakorvos: Baráth Ákos
Hétfő 8:00-16:00
Kedd 12:00-20:00
Szerda 8:00-16:00
Csütörtök 12:00-20:00
Péntek 8:00-16:00

Sebészet

SSzakorvos: Dr. Varga Zsombo
Csütörtök 15:00-20:00
Affidea For Men Férfiegészség-központ árlista

Érdekelnek az újdonságok,
feliratkozom a hírlevélre!


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum

Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!