Időpontfoglalás

• 10% kedvezmény Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat*
• Vállalati partnereink részére

Igénybevételi feltételek:

*A kedvezmény jelen Vállalategészségügyi Hírlevél megküldésétől a következő Vállalategészségügyi Hírlevél megküldéséig állnak fent. A kedvezmény a mindenkori listaárból kerül levonásra, mely listaárunk elérhető és megismerhető honlapunkon: www.affidea.hu.
A kedvezmény a járványügyi helyzet ideje alatt is felhasználható. A kedvezmény az Affidea privát központjaiban elérhető, kizárólag az Affidea Magyarország szakorvosai által végzett vizsgálatok és szolgáltatások igénybevételére jogosítanak, és más kedvezménnyel vagy kuponnal nem összevonhatók.
A kedvezményt a munkavállalók és közvetlen hozzátartozóik vehetik igénybe a következő módon:

Keressék bizalommal kollégáik a CallCenterünket a +36 1 803 6464-es telefonszámon a vizsgálatra való bejelentkezéshez, és a beszélgetésben feltétlenül mondják el a következőket:

• Az Affidea Vállalategészségügyi Hírlevélből értesültek a lehetőségről, szeretnék igénybe venni a 10% kedvezményt a felsorolt vizsgálatok valamelyikére
• Saját maguk részére vagy családtagjuk részére kérik a vizsgálatot
• A cégnevet, hogy melyik Partnerüktől érkeznek hozzánk
• A Hírlevélhez tartozó egyedi Kuponkód bemondása nélkülözhetetlen.**

Affidea Vállalategészségügyi Hírlevél májusi kuponkódja: EGYÜTT21**

**A májusi kupon jelszavaként az „Együtt” kifejezést választottuk, mivel az elmúlt bő egy év hosszú és embert próbáló tapasztalatokkal tarkított volt a magánéletben, és a professzionális életünkben egyaránt mindnyájunk számára. Azonban az Affidea Magyarország és minden munkatársa bízik abban, hogy a rengeteg kihívás ellenére megvan az a fajta összetartás, összekapaszkodás és bátorság a Partnereivel és munkavállalóikkal közösen, ami a mostani újrakezdéshez szükséges, mellyel a nehézségeket le tudjuk küzdeni. Az Affidea Magyarország hisz a közös útban, közös sikerben, hisz a Partnereivel kölcsönös együttműködésben.