Misszió

 
 

DIAGNOSCAN MAGYARORSZÁG LEGFŐBB ÉRTÉKEI

Emberek (People)

Tehetséges, képzett szakemberekből álló csapat vagyunk, szaktudásunk a vállalat minden szintjén megjelenik. A kiválóságra törekszünk és arra vágyunk, hogy a legjobbak legyünk. Tudatosan magas célokat tűzünk ki magunk elé, és mindent megteszünk, hogy elérjük ezeket.

Szenvedély (Passion)

Hisszük, hogy sikerünk fő mozgatóeleme a szakmai szenvedélyünk.

Teljesítmény (Performance)

A kötelezettségeinket körültekintéssel vállaljuk, és ezeknek mindig megfelelünk. Minden körülmények között azt tesszük, amit megfogadtunk, hogy tenni fogunk.

DIAGNOSCAN MAGYARORSZÁG JÖVŐKÉPE

A Diagnoscan Magyarország Kft. legfőbb értékei mentén alakítja jövőképét. Hosszú távon megőrzi megkülönböztető versenyelőnyeit, meghatározó piaci jelenlétét, megújítja stratégiai versenypozícióit és új területekkel bővíti piacát a képalkotó diagnosztika, a teleradiológia, valamint a privát ellátás területén.

Az egészségügyi szolgáltatások magas szakmai és minőségi színvonalával megtartja a szolgáltatásait igénybe vevők maximális elégedettségét.

A nemzetközi anyavállalat által felhalmozott szakmai tudást kiaknázva a magyar piac meghatározó szereplőjeként folyamatosan megújuló és vonzó munkahely marad.

DIAGNOSCAN MAGYARORSZÁG KÜLDETÉSE

A Diagnoscan Magyarország küldetése legfőbb értékei és vállalati jövőképe mentén fogalmazódik meg. Célja, hogy a legnagyobb és legsikeresebb magyarországi egészségügyi szolgáltató maradjon a képalkotó diagnosztikai vizsgálatok és a teleradiológia területén.

Folyamatait proaktív módon, a nemzetközi és a hazai trendek figyelembe vételével alakítja ki a páciensek, a beutaló orvosok, a munkatársak és a tulajdonosok személyes céljainak elérése érdekében.

Magyarországon számos egészségügyi központjával a Diagnoscan Magyarország Kft. az egészségügyi szolgáltatások élvonalát képviseli. A szolgáltatásait igénybe vevők számára a betegség mielőbbi diagnosztizálása érdekében teljes körű képalkotó diagnosztikai szolgáltatást nyújt magas szakmai és technológiai színvonalon.

A vállalat két évtizede az egészségügyi minőség elkötelezettje, és elsődleges céljául tűzte ki a magánfinanszírozású egészségügyi szolgáltatás és az állami szektor viszonyának újrafogalmazását. A cég eredményesen nyújt létfontosságú egészségügyi szolgáltatásokat, a legmagasabb európai színvonalon, a meglévő állami irányítású egészségügyi struktúrán belül, működését az állami hatóságokkal szorosan együttműködve végzi.

A vállalat fenntartja tevékenységének színvonalát, vállalati kultúrája pedig az őszinteségen, integritáson és átláthatóságon alapul. Igyekszik olyan kölcsönös tiszteleten, ösztönzésen és csapatmunkán alapuló munkahelyi környezetet teremteni, amely értékeli az elkötelezettséget és a teljesítményt, és amely fogékony a magasan képzett egészségügyi szakemberek igényeire. Mindezt úgy, hogy munkatársai számára biztos munkahelyet, folyamatos szakmai fejlődést, szakmai konzultációs lehetőséget valamint korszerű technológiai környezetet biztosít, ezzel is erősítve a Diagnoscan családot.