Amire büszkék vagyunk

 
 

TEVÉKENYSÉGÜNKRE

Az Európa 14 országában 145 diagnosztikai központot működtető cégcsoportunk központja ma is Budapesten működik. Központjaink közül 11 képalkotó diagnosztikai egységet üzemeltetünk Magyarországon. Ebből 9 hazai centrumunkban megvalósul a magán és közszféra szoros együttműködése: a Affidea Magyarország, mint magán egészségügyi szolgáltató az állami egészségügyi ellátás rendszerében, annak részeként, ugyanazon finanszírozással tevékenykedik. Különlegesek a sorban a legutóbb Budapesten, Bank Center Irodaházban és a Mammut II. Bevásárlóközpontban nyílt képalkotó diagnosztikai központjaink. Itt egyelőre térítés ellenében vehetők igénybe a röntgen vagy ultrahang-vizsgálat mellett olyan szolgáltatások is, amik eddig főként kórházakban voltak elérhetőek, mint például a CT-vizsgálat, MR-vizsgálat, mammográfia vagy csontsűrűségmérés. Több mint 500 munkatársunk ma már évente összesen több, mint 1 millió vizsgálatot végez.

ORVOSAINKRA, KOLLÉGÁINKRA

A képzéssel és a berendezések beszerzésével kapcsolatos módszeres megközelítésnek köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy munkatársaink és vizsgálataink a szakma élvonalát képviselik. A Affidea egészségügyi létesítményei teljesítik a magas európai követelményeket, a betegek pedig személyes, szakértői figyelemben részesülnek. A Affidea Magyarország mindenhol kitűnő hírnévnek örvend, ahol csak tevékenykedik.

A betegek vizsgálatai mellett nagy hangsúlyt fektetünk orvostanhallgatók, rezidens orvosok és szakorvos jelöltek képzésére, szakdolgozók, szakorvosok továbbképzésére. Oktatási tevékenységet elsősorban a debreceni és a szegedi egyetemi centrumainkban végzünk. Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy orvosaink és szakdolgozóink szakmai tudását fejlesszük, támogassuk képzéseiket azért, hogy betegeinket a legmagasabb szakmai színvonalon lássuk el. Ez motiválja a berendezéseink körültekintő, a betegek és beküldő orvosok igényeihez igazodó megválasztását is.

MINŐSÉGPOLITIKÁNKRA

A Affidea központok az ISO 9001: 2015 minőségbiztosítási szabványnak megfelelően működnek, biztosítva az egészségügyi és a létesítmény irányítás szigorú minőségi kontrollját. Cégünk politikájának része, hogy ezeket a szabványokat minden képalkotó diagnosztikai létesítményben megvalósítsa.

RENDEZVÉNYEINKRE, SZPONZORÁCIÓINKRA

  • Európai Radiológus Társaság (ESR) kurzus támogatása
  • Ultrahangos továbbképző tanfolyam szakorvosok számára Szegeden
  • CT továbbképző tanfolyam szakorvosok számára Szegeden
  • Intervenciós továbbképző tanfolyam szakorvosok számára Szegeden
  • Mammográfiás tanfolyam szakorvosok számára Szegeden
  • “Hibák és tévedések a radiológiában” című tudományos ülés Szegeden
  • 2009-ben az MRT Gyermekradiológia Szekció által Szegeden rendezett tudományos ülés szervezésében és lebonyolításában aktív részvétel