AFFIDEA CSALÁDI HŰSÉGKÁRTYA

– azonnali kedvezmények az egész családnak

Köszöntünk az Affidea
Családi Hűségprogramban!

2019 tavaszán elindítottuk az Affidea Családi Hűségprogramot, amellyel visszatérő privát ügyfeleink – már a második alkalomtól kezdődően – azonnali kedvezményt kapnak a szolgáltatásaink árából.

Így működik:

  • 1. Kérd a hűségkártyádat a recepción!
  • 2. Gyűjtsd a pecséteket minden látogatáskor!
  • 3. A második vizsgálat árából 5%, a harmadikéból 8% kedvezményt kapsz.
  • 4. Minden további vizsgálat árából 10% kedvezményt adunk neked és családtagjaidnak.

Hogyan kaphatok Affidea Családi Hűségkártyát?

Amikor először veszed igénybe az Affidea privát szolgáltatásait (képalkotó diagnosztikai vizsgálatok, szakrendelések vagy szűrőcsomagok), a fizetést követően recepciós kollégánk átadja neked Affidea Családi Hűségkártyádat, és pecséttel igazolja az első látogatásodat.

Minden további alkalommal újabb pecsétet kapsz, a másodiktól kezdve pedig azonnali kedvezmény is jár a vizsgálat árából. A kedvezmény igénybevételéhez és az újabb pecsét megszerzéséhez mindig hozd magaddal – és fizetés előtt mutasd be – a hűségkártyádat.

Fontos! A kártya regisztrációjához add meg az e-mail-címedet, hogy értesíteni tudjunk a hűségprogram újdonságairól és az egyedi kedvezményekről.

Hogyan használhatom az Affidea Családi Hűségkártyát?
Amikor vizsgálatra jössz, mindig hozd magaddal a hűségkártyádat! Minden látogatásodat pecséttel igazoljuk a kártyán, és a második alkalomtól kezdődően a vizsgálatok árából azonnali kedvezményt adunk.
Milyen kedvezményekre jogosít az Affidea Családi Hűségkártya?
A kártya egyéves érvényességi ideje alatt szolgáltatásaink árából a második látogatáskor 5%, a harmadik alkalommal 8%, a továbbiakban pedig egységesen 10% engedményt biztosítunk neked és családodnak.
Hány pecsét jár az egyes vizsgálatok után?
Minden vizsgálat után – függetlenül annak típusától, értékétől vagy komplexitásától – egy pecséttel lesz több a kártyádon.
Milyen vizsgálatokra érvényes a hűségkártya-kedvezmény?
A kedvezmény az Affidea privát központjaiban elérhető bármely vizsgálatra felhasználható (képalkotó diagnosztikai vizsgálatok, szakorvosi vizsgálatok, szűrőcsomagok).
Mennyi ideig érvényes az Affidea Családi Hűségkártya?
A hűségkártya a kiállítástól számított egy évig érvényes.
Mi történik, ha egy éven belül betelik a hűségkártya?
Ha mind az öt pecséted összegyűlt, akkor a kártya érvényességi idején belül minden további vizsgálat árából 10% azonnali kedvezményt adunk neked és családtagjaidnak.
Csak én vehetem igénybe a kedvezményes szolgáltatásokat?
A kártya névre szól, de a kedvezményeket a családtagjaid is élvezhetik. Ehhez csak annyi kell, hogy a vizsgálatot követően, fizetés előtt, a recepciónál mutassák be a hűségkártyádat.
Miért adjam meg az Affidea Családi Hűségkártya átvételekor az e-mail-címemet?
A hűségkártyával rendelkező ügyfeleinket így tudjuk értesíteni az időszakos akciókról, a speciális kedvezményekről és a program újdonságairól.
Tovább az affidea.hu oldalra!
Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum

Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!