Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

Megbízható Ellenanyag teszt az Affidea Váci Greens Egészségközpontban

Ár:
11.000 Ft
Válasszon kiegészítő tesztet és végeztessen el kombinált tesztcsomagot kedvezményes áron!

A kombinált teszt során, pácienseinken antigén- és az ellenanyag kimutatására alkalmas ellenanyag tesztet végzünk. A vizsgálati módszer alkalmas a fertőzés teljes spektrumának szűrésére, valamint a fertőzés fázisának meghatározására. A tesztcsomag ugyan nem alkalmas a hatóság által kért PCR vizsgálat kiváltására, de családi látogatások (karácsonyi ünnepek) előtt, illetve a mindennapi munkahelyi és iskolai érintkezések következményeként kialakuló esetleges tünetmentes fertőzés kizárására igen. A teszt eredménye gyorsan, mindössze 15 perc alatt kézhez vehető.
További információ a kombinált tesztcsomagról
Töltse ki kérdőívünket, hogy megtudja milyen Covid-19 tesztre van szüksége!

Helyszín: Affidea Váci Greens Egészségközpont
1138 Budapest, Föveny u. 4-6.

Gyakori kérdésekKinek érdemes elvégeztetnie a tesztet?

Akinek pár héttel korábban felsőlégúti fertőzése zajlott, nem történt vírus kimutatás, és szeretné tudni, átesett-e a fertőzésen.

Mit kell tudnom az ellenanyag tesztről?
 • A tesztet egy tűszúrással az ujjbegyből nyert vércseppből végezzük
 • Eredményt a mintavétel után 15 perc múlva kézhez kapja.
 • Az IgM ellenanyag pozitivitása esetén kiegészítő vizsgálat javasolt vérsavóból, melynek során laboratóriumi körülmények között kontroll tesztvizsgálat történik. Ennek során egy cső vér levétele után, a vér megalvadását követően (ez kb. 20 perc pihentetést jelent) a vérmintát lecentrifugáljuk, melynek segítségével a vér alakos elem és a vérsavó elválik egymástól.
 • Amennyiben angol nyelvű igazolásra lenne szüksége kérjük, időpontfoglaláskor jelezze.

Az ellenanyag teszt nem alkalmas a hatóság által kért PCR vizsgálatok kiváltására (pl. karantén alóli felszabadítás, műtét előtti kivizsgálás)!

A negatív eredmény nem jelenti azt, hogy a vizsgált személy nem fertőzött a SASRS-Cov-2 vírussal, ennek megfelelően a fertőzés kizárására a vizsgálat nem használható.

Hol tudok bejelentkezni?

Ügyfeleinkhez rugalmasan igazodva, az Affidea call center telefonszámán tudunk időpontot biztosítani és segíteni a kérdések megválaszolásában: (1) 803-6464

Hol történik a tesztelés?

Az Affidea Váci Greens Egészségközpontban ( 1138 Budapest, Föveny u. 4-6.).

Hogyan tudok eljutni ide?

A Váci Greens komplexumot a Váci út, a Föveny utca, a Madarász Viktor utca és a Fiastyúk utca fogja közre. A városközpontból érkezve a Váci útról az Opel Schiller után a Föveny utcára bekanyarodva érhető el központunk.

Újpest irányából érkezve a Váci útról A Fiastyúk utcán balra bekanyarodva, az első keresztutcán (Madarász Viktor u.) jobbra befordulva érhető el a központ.

A gyermekemet is elhozhatom a szűrésre?

Jelenleg 16 éves kor alatt nem végzünk COVID-19 tesztet. 16-18 év közötti pácienseink COVID-19 szűrővizsgálatának elvégzéséhez pedig a szülő vagy törvényes képviselő hozzájárulása szükséges.

Kísérővel érkezem, ő is bejöhet a szűrésre?

A járvány miatt egészségközpontunk közös területeire – a várókba – kizárólag a vizsgálatra érkező páciensek léphetnek be, kísérőik és családtagjaik nem. Indokolt esetben (fogyatékkal élő, kiskorú páciens vizsgálatakor), természetesen, a kísérőnek is belépést biztosítunk, illetve kollégáink is szívesen átvállalják az ebből adódó többletfeladatokat.

Mikorra érkezzek?

Kérjük, hogy 15 perccel a megadott vizsgálati időpont előtt érkezzen, hogy az esetleges torlódást elkerülhessük. Pácienseink előre egyeztetett időpontra, egymás után érkeznek, ezért késés esetén nem tudjuk garantálni a vizsgálat elvégzését.

Milyen dokumentumokra lesz szükségem a szűrésen?

Kérjük, hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját, és TAJ-kártyáját.

Mivel készüljek a vizsgálatra?

A maszk használata központjainkban kötelező, ezért kérjük, ha teheti, maszkban érkezzen.

Éhgyomorra kell érkezni a vérvételre?

Nem, a tesztre nem szükséges éhgyomorral érkezni.

Mennyibe kerül?

A teszt 11.000 forintba kerül.

Hogyan fizethetek?

Készpénzben és bankkártyával is, de a készpénzforgalomból adódó többletkockázat miatt kérjük és javasoljuk a bankkártyás fizetést.

Hogyan történik a tesztelés?

Pácienseinket előzetes telefonos bejelentkezés alapján egyeztetett időpontban fogadjuk az Affidea Váci Greens Egészségközpontban.
A bejelentkezés és rövid adminisztráció után az előírás szerinti védőruházatot és védőfelszerelést viselő munkatársaink mintát vesznek a felső légutakból (orr és garat).

A teszt után páciensünk megvárhatja az eredményt, melyet 15 perc alatt kézhez kap.

Mit jelent a teszt eredménye?

Mit jelent, ha a teszt pozitív?

Ön vagy túl van a fertőzésem (IgG pozitivitás), vagy éppen zajlik a fertőzés (IgM pozitivitás és IgM-IgG együttes pozitivitás). IgM pozitivitás esetén az eredmény megerősítése javasolt, ismételt pozitivitás esteén PCR vagy antigén teszt elvégzése javasolt!

Mit jelent a negatív eredmény?
 • nagy valószínűséggel nem áll fenn fertőzés, és nem esett át fertőzésen
 • a fertőzés korai szakaszában jár, ezért az eredmény még negatív
 • nem mutatható ki ellenanyag a szervezetében

Ha nem érti az eredményt, vagy kérdése van, kérjük, írjon e-mailt a vacigreenslabor@affidea.hu e-mail-címre.

Működik a járvány alatt az Affidea?

Az Affidea Központjaiban szolgáltatásaink továbbra is elérhetőek. Az endoszkópia és spirometria vizsgálatokat alapos indokkal végzünk, minden esetben 48 órán belüli negatív PCR vagy antigén-teszt bemutatásával.

Pácienseinket arra kérjük, hogy ne jelentkezzenek be vizsgálatra az alábbiak fennállása esetén:

 • koronavírusra utaló panaszai vannak (hasfájás, zavartság, hányás, fáradékonyság, gyengeség, fulladás, fejfájás, nehézlégzés, láz, hasmenés, száraz köhögés, szaglás és ízlelés elvesztése),
 • hatósági karanténban van
 • kontakt személlyel való érintkezés miatt önkéntes karanténban van,
 • szoros kontaktba került bizonyítottan koronavírussal fertőzött személlyel.

A külföldről érkező pácienseink esetében, vizsgálatot csak két negatív PCR-teszt bemutatását követően végzünk el. Felszabadító PCR elvégzésére a külföldről haza érkező pácienseinket is várjuk, amennyiben az előszűrési folyamatunkon sikeresen átestek.

Felhívjuk továbbá a kedves pácienseink figyelmét, hogy a diplomáciai és üzleti út miatti karanténmentesség az Affidea Magyarország központjaiban nem érvényes.

Az Affidea Magyarország központjai minden koronavírus intézkedést elvégez annak érdekében, hogy a pácienseket biztonságos környezetben tudja. Érkezéskor kérdőíves előszűréssel, lázméréssel fogadunk mindenkit. A maszk és a fertőtlenítőszer használata pedig minden, az épületben tartózkodó személy számára kötelező.