Központban a férfiegészség!

Tudjuk, hogy az egészségnél semmi sem fontosabb, de napjainkban egyáltalán nem könnyű odafigyelni arra, hogy a legjobb formánkban maradjunk. A mindennapok fokozott terhelése és a családfenntartóként rájuk háruló kiemelt felelősség miatt a férfiak gyakran úgy érezhetik, hogy egy pillanatra sem állhatnak le, és még akkor sem mennek orvoshoz, amikor egészségügyi panaszokkal küzdenek.

Mint meghatározó képalkotó diagnosztikai és egészségügyi szolgáltató és a férfi-szűrővizsgálatok vezető hazai specialistája, az Affidea pontosan tudja, hogy a komoly egészségügyi problémák megelőzéséhez és korai felismeréséhez

  • • professzionális környezetben elvégzett,
  • • testre szabott,
  • • akár több szakterületet is magában foglaló
    komplex szűrővizsgálatok szükségesek
  • • várakozás, felesleges vizsgálatok,
    időpocsékolás és mellébeszélés nélkül.

Ezért hoztuk létre Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontját, ahol elhivatott és nemzetközileg elismert szakembereink személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatásokkal, komplex szűrőcsomagokkal és holisztikus szemléletmóddal exkluzív környezetben várják férfi pácienseinket a budai régió dinamikusan fejlődő új központi részén, a Sasadi úton, az Affidea For Men Férfiegészség-központban.

Az Év Embere
szűrőcsomagok

18+ 18-39 év között

A vizsgálat választ ad az alapvető fejlődési rendellenességekre, gyulladás jelenlétére a húgyutaknál és a férfi nemi szerveknél, valamint diagnosztizálható a hererák jelenléte.

Az urológiai szakorvosi vizsgálaton túl komplex laborvizsgálatot és urológiai ultrahangvizsgálatot is tartalmaz.

  Alap Nagy
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Húgyúti és scrotalis UH
Laborvizsgálat
Labor plusz  
Ár 44.000 Ft 76.000 Ft
40+ A negyvenes évek

A speciálisan a 40 éves kor feletti férfiaknak kialakított átfogó szűréssel nemcsak a férfi húgyutak és nemi szervek lappangó betegségeire deríthető fény, de a vizsgálatok során a potenciazavarok kialakulásában szerepet játszó szív- és érrendszeri rizikótényezőket, a legfontosabb hormonszinteket, illetve a cukorbetegségre való hajlamot is ellenőrzik.

A szűrés a hagyományos urológiai szakorvosi vizsgálat mellett urológiai ultrahangvizsgálatot, komplex laborvizsgálatot, illetve kardiológiai szakorvosi vizsgálatot, szív UH vizsgálatot, terheléses EKG-t, valamint a nyaki erek ultrahangos ellenőrzését is tartalmazza.

  Alap Nagy
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai UH
Laborvizsgálat
Labor plusz  
Kardiológiai kivizsgálás (vizsgálat, terheléses EKG, Szív UH)  
Carotis UH  
Ár 46.000 Ft 109.000 Ft
60+ 60 év felett

A 60 éves kor feletti férfiakra szabott átfogó szűréssel a férfi húgyutak és nemi szervek gyulladásos és daganatos betegségeire deríthető fény, különös hangsúlyt fektetve a prosztata daganatra. A vizsgálatok során a potenciazavarok kialakulásában szerepet játszó szív- és érrendszeri rizikótényezőket, a legfontosabb hormonszinteket, illetve a cukorbetegségre való hajlamot is ellenőrzik.

A szűrés a hagyományos urológiai szakorvosi vizsgálaton kívül urológiai ultrahangvizsgálatot, komplex laborvizsgálatot, illetve kardiológiai szakorvosi vizsgálatot, szív UH vizsgálatot, terheléses EKG-t, valamint a nyaki erek ultrahangos ellenőrzését is tartalmazza. A szűrés része a vizelési képesség felmérése, valamint a kismedencei MR vizsgálat is.

A szűrés része a vizelési képesség felmérése is.

  Alap Nagy
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai UH
Laborvizsgálat
Kardiológiai kivizsgálás (vizsgálat, terheléses EKG, Szív UH)  
Carotis UH  
Uroflow vizsgálat
Kismedence MR  
Ár 61.000 Ft 148.000 Ft

Én is az Év embere leszek!


SZAKRENDELÉSEK

Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum

Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!