Állásajánlataink

 
 

Cégünk Magyarország meghatározó képalkotó diagnosztikai szolgáltatója, mely sikereit elsősorban kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainak köszönheti. Az Affidea Diagnosztika, mint munkáltató kiemelt figyelmet fordít munkavállalói szakmai tudásának fejlesztésére, ennek érdekében támogatjuk a szakmai továbbképzéseken, külföldi és hazai kongresszusokon, szakmai fórumokon való részvételt. Humán erőforrás politikánk fontos célja, hogy biztosítsuk munkavállalóink elkötelezettségét cégünk iránt, tehetséges szakembereinket hosszú távon megtartsuk, ösztönző munkahelyet teremtsünk számukra. Ennek érdekében szakmai fejlődési lehetőséget, versenyképes jövedelmet és béren kívüli juttatási csomagot kínálunk munkatársainknak.

Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretne egy elkötelezett, lelkes csapat tagjaként, világszínvonalú diagnosztikai eszközökkel felszerelt, korszerű informatikai háttérrel rendelkező munkakörnyezetben dolgozni, akkor tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATOK:

Budapesti diagnosztikai központjainkba keresünk:
Szegedi diagnosztikai központunkba keresünk:

 

A jelentkezéshez kérjük, küldje el fényképpel ellátott részletes szakmai önéletrajzát és kísérőlevelét az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

Affidea Diagnosztika Kft.
Humán erőforrás osztály részére
1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Fax szám: +36-1-870-0601
E-mail: hr@affidea.hu

Amennyiben jelenleg nincs érdeklődésének megfelelő állásajánlatunk, önéletrajzát egy évig megőrizzük adatbázisunkban, és felkeressük, ha ez idő alatt végzettségének megfelelő üres pozíciónk adódik.