Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

2020-06-11Vigyázunk egymásra! Covid-19 intézkedések az Affidea Magyarország központjaiban

Tájékoztató
külföldről hazaérkező pácienseinknek

Kedves Páciensünk!

Számunkra kiemelten fontos az Ön és munkatársaink egészségének megőrzése, így tájékoztatjuk, hogy a járványügyi készültség fennállása alatt, a külföldről hazaérkező pácienseink vizsgálatait csak 2 db negatív PCR teszt igazolása esetén áll módunkban elvégezni.

Egyúttal szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a fenti kötelezettség alól semmilyen esetben nem tudunk eltekinteni.

Köszönjük a megértését és hogy ÖN is vigyáz a mások és munkatársaink egészségére!

Üdvözlettel:

Affidea Magyarország Kft.

Kedves Pácienseink!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az egészségügyre vonatkozó szabályozással összhangban már minden központunk nyitva van.

Az ellátás biztonsága és a járványveszély minimializálása érdekében az eddig is alkalmazott, a vizsgálatokat megelőző szigorú protokollt és megelőző intézkedéseket a továbbiakban is fenntartjuk. Az Önök biztonsága és egészsége számunkra prioritás.

Kérjük, amennyiben teheti, maszkban érkezzen a központjainkba!

 

 

 

***

Fontos biztonsági információk az előjegyzett vizsgálatokhoz

Közös érdekünk a biztonság!
Ha koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket (például láz, köhögés, légszomj stb.) tapasztalt magán vagy az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozóján, illetve az elmúlt 14 napban külföldön járt vagy más okból felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, a lehető leghamarabb mondja le időpontfoglalását ott, ahol a vizsgálatot előjegyezték, vagy privát vizsgálat esetén call centerünk (1) 803-6464-es telefonszámán.

Légúti megbetegedés (köhögés vagy légszomj) és / vagy lázas állapot esetén– pácienseink és dolgozóink biztonsága érdekében – privát központjainkban nem végzünk vizsgálatot a veszélyhelyzet ideje alatt.

 

Országok besorolása COVID-19 kapcsán  Országok/Földrészek
Nincs korlátozás Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia,

Lichtenstein, Izland, Norvégia, Svájc,

Japán, Dél-Korea

Nincs korlátozás, de fokozott kockázatú ország Szerbia, Ukrajna, Románia, Észak -Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Németország egyes tartományai, Belgium, Írország
Fokozott kockázatú ország, állampolgárainak belépése korlátozott, karanténkötelezettség áll fenn vagy egyedi engedély és 5 napon belül 2 negatív PCR szükséges Moldova, Koszovó, Bosznia, Montenegro, Észak -Macedónia, Albánia, Oroszország, Törökország, Egyesült Királyság

Afrika, Észak- és Dél-Amerika, Ázsia, Ausztrália, Óceánia

Vizsgálat előtt

  • Minden előjegyzett (közfinanszírozott és privát) páciensünket a vizsgálatot megelőző napon telefonon felhívjuk, hogy a WHO, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ által összeállított kérdőív alapján felmérjük nála a koronavírus-fertőzés kockázatát. Ha ez alapján felmerül a koronavírus-fertőzés gyanúja, akkor erről tájékoztatjuk, és megkérjük, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot háziorvosával telefonon.
    Ilyen esetben az aktuális vizsgálati előjegyzést töröljük, és igazolt vírusmentessége esetén, vagy a teljes panaszmentességét követő 14. naptól várjuk a hívását új időpont egyeztetésére.

A kérdőíves felmérést központunkba érkezésekor, a bejáratnál ismételten elvégezzük.

Fontos!

  • Az Affidea központjainak közös területeire (várókba) kizárólag a vizsgálatra érkező páciensek léphetnek be, tehát kísérőik és családtagjaik nem.
    Indokolt esetben (például kiskorú, fogyatékkal élő páciens vizsgálatakor) központjaink továbbra is belépést biztosítanak a segítő kísérőnek, illetve kollégáink átvállalják az ebből adódó többletfeladatokat.

A járvány idején központjainkban speciális fertőtlenítési szabályok bevezetésével fokozottan figyelünk a teljes körű higiéniára.
Az Affidea központjainak bejáratánál és a várókban kézfertőtlenítőt helyeztünk el, amelynek használata – mindannyiunk érdekében – minden látogatónknak kötelező. Központjainkban az arcmaszk viselése kötelező.

Nagyon köszönjük megértését, támogatását és együttműködését.
Számíthat ránk, és mi is számítunk Önre!

Tisztelettel:
Leitner György
Vezérigazgató
Affidea Magyarország Kft.

További információk:
affidea.hu
koronavirus.gov.hu