Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

2020-04-28Új komplex szűrőcsomagokkal várjuk pácienseinket

A legmodernebb diagnosztikai és szakorvosi vizsgálatokat is magukba foglaló megoldásalapú, komplex szűrőcsomagjainkat a legmodernebb vizsgálati protokollok szerint a Magyarországon leggyakrabban előforduló megbetegedések preventív szűrésére alakítottuk ki.

Az év végén elindított „Év embere szűrőcsomagok” mellett – melyekkel nem titkolt célunk, hogy a férfiak körében is népszerűsítsük az egészségtudatosságot és a prevenciós szemléletet – a hölgyeket életkorra szabott „Énidő” szűrőcsomagokkal várjuk. Jól tudjuk, hogy a hölgyeknek a család és a gyerekek mellett kevesebb idejük marad magukra, de fontos, hogy a mindennapok rohanásából kiszakítsanak maguknak egy kis „énidőt”, amit egészségüknek szentelnek.

A jövőben a „Ritmus” csomagunk a hipertónia szűrésére szolgál, míg a Fókusz csomagunkkal a fejfájás, a „Nyugalom” csomagunkkal a pajzsmirigybetegségek, míg a „Lendület” csomagunkkal a mozgásszervi betegségek okát szeretnénk feltárni.

Megújult csomagjaink listáját hamarosan az affidea.hu oldalon is megtaláljátok.

Ajánljátok családtagjaitoknak, barátaitoknak, ismerőseiteknek, vagy vegyétek igénybe ti magatok a vizsgálatokat, hiszen az időben elvégzett szűrővizsgálattal számtalan egészségügyi probléma orvosolható!