Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

2019-12-12Az Affidea Magyarország Kft. megvásárolta az MSB három egészségközpontját

Örömmel jelentjük be, hogy novemberben az Affidea Magyarország megvásárolta a Medical Service Budapest Kft.-t. A vállalatunk hazai történetében mérföldkőnek számító akvizíció célja, hogy az Affidea megerősítse piacvezető pozícióját a komplex magánegészségügyi piacon, stabil szolgáltatási hátterével támogassa az MSB sikeres privát egészségközpontjainak további fejlődését, illetve cégcsoportszinten hasznosítsa az MSB széles körű járóbeteg-szakellátási tapasztalatát.
Az MSB a Mammutban, az Árkádban és a Corvin Plázában üzemelteti prémium egészségközpontjait, ahol 75 orvos közreműködésével 30 területen kínál járóbeteg-szakellátást ügyfeleinek. Eddigi működése alatt az MSB több mint 72 ezer pácienst látott el.
Az MSB egészségközpontjainak megszerzésével az ügyfeleink immár hét fővárosi központban vehetnek igénybe komplex magánegészségügyi szolgáltatásokat: járóbeteg-szakellátást, illetve labordiagnosztikai és modern képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat.
Az MSB megvásárlásával az Affidea égisze alatt a hazai magánegészségügyi piac egyik meghatározó járóbeteg-ellátási portfóliója jött létre: országszerte már 14 központban és több mint 100 telephelyen vagyunk jelen, több mint 1000 munkavállalót és szerződött partnert foglalkoztatunk.