Rotary Advent Szeged

By 2014 december 11, csütörtökHírek

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk ennek a nemes kezdeményezésnek. Orvosként már egészen fiatalon elköteleződtünk a nehéz helyzetben lévők iránt, hiszen segítők vagyunk, nap mint nap bajba jutott embereknek segítünk. Fontos számunkra, hogy amikor csak lehet, és amikor csak módunk van rá, ezt a segítő szerepet kiterjesszük.

Amikor így karácsony tájékán az ember körbenéz és látja a meghitt fényeket, az ünnepi hangulatot, a csillogó tekintetű gyerekeket, még inkább úgy érzi, hogy adni szeretne, és örömtelivé tenni a nehezebb körülmények között élő családok részére is ezt a szent ünnepet. Ezért jött a Diagnoscan Magyarország és csatlakoztunk első szóra. Tudtuk, hogy így közösen, a Lapcom Média Alapítvánnyal és a Rotary Klubbal karöltve, olyanokhoz tud eljutni a segítség, akik valóban rászorulnak.

Az egymásra való odafigyelés, a szolidaritás emberként és nemzetközi hátterű vállalatként is feladatunk. Tudjuk, hogy támogatásunk nagyon jó helyre kerül és fogadja ugyanolyan nagy szeretettel, ahogy mi adjuk. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

L2985299

L2985297

L2985302

L2985301

L2985285

Forrás: delmagyar.hu


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!