Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

2013-12-16Diagnoscan Magyarország a Rotary Adventen

„Fontos számunkra, hogy amikor csak lehet, és amikor csak módunk van rá, segítsünk.”

A Diagoscan Magyarország első szóra csatlakozott a Délmagyarország–Rotary Advent kezdeményezéshez.

Temesvári Judit és családja vette át a Diagnoscan Magyarország 100.000 Ft értékű támogatását Szegeden, a Klauzál téren.

A Temesvári Judit és családja vett át százezer forint értékű adományt – íróasztalt, lámpát, széket és mikrohullámú sütőt –, amelyet a a Diagnoscan Magyarország orvosigazgatója dr. Horváth István adott át.

– Miért fontos a Diagnoscan Magyarországnak, hogy támogassa ezt a kezdeményezést?

-Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk ennek a nemes kezdeményezésnek, már orvosként, egészen fiatalon elköteleztük magunkat a nehéz helyzetben lévők iránt, hiszen nap mint nap bajba jutott embereknek segítünk. Fontos számunkra, hogy amikor csak lehet, és amikor csak módunk van rá, ezt a segítő szerepet kiterjesszük. Amikor így karácsony tájékán az ember körbenéz és látja a meghitt fényeket, az ünnepi hangulatot, a csillogó tekintetű gyerekeket, még inkább úgy érzi, hogy adni szeretne, és örömtelivé tenni a nehezebb körülmények között élő családok részére is ezt a szent ünnepet. Ezért jött a Diagnoscan Magyarország és csatlakozott első szóra. Így közösen, a Lapcom Média Alapítvánnyal és a Rotary Klubbal karöltve, olyanokhoz tud eljutni a segítség, akik valóban rászorulnak. – mondta dr. Horváth István, főorvos.

Dr. Horváth István hangsúlyozta továbbá, hogy az egymásra való odafigyelés, a szolidaritás emberként és nemzetközi hátterű vállalatként is feladatuk.

A 17 órakor kezdődő ünnepségen fellépett a Tünde téri óvoda. Ezen a héten az ÁGOTA Alapítvány számára gyűjtenek a téren adományokat. Elsősorban plüssöket szeretnének a család nélkül nevelkedő gyermekeik számára, de jó állapotban lévő játékokat, könyveket is várnak a színpad mellett felállított faházakban. A rendezvényen az Interact aktivistái saját házukban ruhákat gyűjtenek.