Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

2013-09-24Újabb óvodai csoportot fogadtunk ultrahang diagnosztika-látogatásra

Az óvodásoknak meghirdetett prevenciós programunk keretében a szegedi Diagnoscan Magyarország Központ újabb óvodai csoportot fogadott. Ezúttal a Toldy Utcai Óvoda nagycsoportosai ismerhették meg játékos formában, hogy mire is jó az ultrahangkészülék, és mit lát vele a doktor bácsi. A gyerekek érdeklődő, csillogó tekintettel nézték a monitort és hallgatták a Dr. Pásztor Gyula radiológus szakorvos jelölt megnyugtató szavait.

Ők most már tudják, nem kell félni az ultrahang vizsgálattól, mert egyáltalán nem fájdalmas. Azt is megtanulták itt, hogy ha valamikor az életük során el kell majd jönniük ilyen vizsgálatra, az azért történik, hogy minél hamarabb kiderüljön, hogy mitől is fáj a hasuk, vagy épp a kezük, lábuk?

A gyerekek csacsogtak, kérdeztek, meséltek a saját kis élményeikről. Láthatóan feloldódtak, és jól érezték magukat . A látogatás végén nem csak mi kedveskedtünk nekik ajándékkal, hanem köszönetképp mi is kaptunk tőlük szép verseket. Bízunk abban, ha ezek a gyerekek felnőnek, egészségtudatos felnőttekké vállnak és ehhez egy kicsit mi is hozzájárultunk most.