Ismét Superbrands díjat kapott a Euromedic Diagnosztika (ma már Diagnoscan Magyarország)

By 2013 augusztus 26, hétfőHírek

Idén kilencedik alkalommal ült össze a 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely márkánkat, a  Euromedic Diagnosztikát (ma már Diagnoscan Magyarország) érdemesnek találta a Superbrands védjegy viselésére.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk immáron második alkalommal is elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt pácienseink és partnereink mindennapi választásához.

Az egészségmegőrzés és a prevenció elkötelezettjeként immáron több mint 20 éve szolgáljuk a magyar lakosságot képalkotó diagnosztikai vizsgálatokkal. Európa 15 országában 118 diagnosztikai központot működtető cégcsoportunk Magyarországon 11 diagnosztikai központot üzemeltet a kórházakkal szoros együttműködésben.

A Superbrands minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére így a bizottság értékelése 2013-ban kiegészült a GfK Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

EDM_Superbrands


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!