Diagnoscan Magyarország – a vízilabdázók diagnosztikai doktora

By 2013 augusztus 30, péntekHírek

A Diagnoscan Magyarország Kft. Magyarország legnagyobb képalkotó diagnosztikával foglalkozó egészségügyi szolgáltatója elkötelezett támogatója az egészséges életmódnak, így a sportoknak is. CT-vizsgálat, MR-vizsgálat, ultrahang vagy röntgen, mind olyan diagnosztikus vizsgálatok, amelyek sajnos elkerülhetetlenek egy-egy sérülés gyors kezeléséhez.

Éppen ezért a Diagnoscan Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) 2013 nyarán együttműködési megállapodást kötött, mely megállapodás biztosította, hogy a barcelonai VB végéig a játékosok gyors, hatékony, pontos, professzionális ellátást kapjanak. Ezzel is segítve a legjobb teljesítmény elérését.

Az együttműködést a válogatott csapatorvosa, Dr. Gábor Antal kezdeményezte: „Jó néhány hónappal ezelőtt egyeztettünk a Diagnoscan Magyarország vezérigazgatójával, Dr. Kardos Lillával, hogy a világbajnokság végéig szoros együttműködés keretében, a lehető leghamarabb végezzék el az estleges sürgős MR-vizsgálatokat. Az eddigi vizsgálatok és a kiértékelés is gyorsan lezajlott minden esetben, így hamar meg tudtuk állapítani, hogy mi a helyzet a sportolóinkkal.”

Az együttműködés a barcelonai világbajnokság végéig szólt, de a Diagnoscan Magyarország és az MVLSZ is reméli, hogy lehetőség lesz a további együttműködésre.


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!