Válogatott labdarúgók a Diagnoscan ügyfelei között

By 2012 november 22, csütörtökHírek

A Diagnoscan Magyarország 2012. szeptemberétől stratégiai partnerséget kötött a Magyar Labdarúgó Szövetséggel. A válogatott játékosok, illetve a korosztályos válogatottak tagjainak sérüléseit  a cég képalkotó diagnosztikai központjaiban diagnosztizálják.

– Amikor partnert kerestünk, az volt a célunk, hogy a játékosok műszeres vizsgálatait zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani – mesélt az együttműködésről Szilágyi György, a Magyar Labdarúgó Szövetség vezető orvosa. – Sportolóink esetében az a legfontosabb ugyanis, hogy sérülés esetén a legrövidebb idő alatt diagnosztizálják a problémát, hogy minél előbb megkezdhetővé váljon a terápia és ennek köszönhetően a  játékos hamar visszatérhessen a pályára. A Diagnoscan Magyarország esetében szakmailag jól képzett csapatot sikerült találnunk, mely ráadásul bármikor képes biztosítani számunkra mindent, amit kérünk. Nemrégiben egy játékosunknál 15 perc alatt végeztek el minden szükséges vizsgálatot, nagyban segítve ezzel csapatát, melyből sérülése miatt kiesett.

A Magyar Labdarúgó Szövetség tehát megtalálta azt a partnert, melyet keresett, játékosai így biztosak lehetnek benne, hogy sérülés esetén a leggyorsabb, legpontosabb diagnózist állítják fel problémájukról, melynek köszönhetően gyógyításuk is célzottabb, eredményesebb lehet.

A cégcsoport Európa 14 országában 147 diagnosztikai központot működtet. Tizenegy hazai centrumában a magán és közszféra szoros együttműködése valósul meg: a Diagnoscan Magyarország, mint magán egészségügyi szolgáltató az állami egészségügyi ellátás rendszerében, annak részeként tevékenykedik, emellett a privát rendeléseken is megfizethető árakat kínál. Az egészségmegőrzés és prevenció elkötelezettjeként pontos és gyors diagnózissal járul hozzá a betegek mielőbbi gyógyulásához.


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!