Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

2012-10-02Negyvennégy éves vagyok, ilyenkor már egyes szűrővizsgálatok is fontossá válnak…

AkosÁkos élete mozgalmas: az Előkelő idegent április elején mutatta be a nagyközönségnek, nyáron több nagyszabású koncerten is találkozhattunk vele, új albuma pedig októbertől kapható a boltokban.

Klipek, koncertek, új album. Hogyan készültél fel egy ilyen mozgalmas időszakra?

Sajnos sokkal kevésbé élek tudatos életet, mint kellene. A kiadványok, nagykoncertek mindig zúdítják a tennivalót az emberre, sok a stressz ilyenkor, keveset alszom és még sorolhatnám. Idén is futásból és úszásból álló edzéstervvel, az ilyenkor szokásos étrenddel és gyógytornával készültem, de a rendszerességet sokszor felülírták az aktuális teendők.

A sok elfoglaltság miatt a felkészülés komoly szervezőmunkát és előkészítést igényelt. E program egyik állomása volt a Diagnoscan Magyarország, ahol natív mellkas CT-vizsgálattal, hasi kismedencei ultrahang vizsgálattal, valamint teljes testtömeg/testzsír arány méréssel készítettek pillanatfelvétel az aktuális egészségi állapotodról. Ez utóbbi vizsgálat a felkészülési program végén megismétlésre kerül, hiszen ezzel a vizsgálati módszerrel nyomon követhető az edzések vagy a diéta következtében lezajló változás, fejlődés.

Mit teszel az egészséged megőrzése érdekében?

Gyerekkorom óta sportolok, vízilabdáztam, birkóztam, az egyetemen cselgáncsoztam is. Rendszeresen járok az uszodába, a futópályára. Negyvennégy éves vagyok, ilyenkor már egyes szűrővizsgálatok is fontossá válnak, az ember jobban odafigyel, nem csak önmaga vagy a munka miatt, de a négy gyermekemért érzett felelősség okán is.

A prevenció, a megelőzés nagyon fontos az életminőségünk javításához.

Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok, szűrőcsomagok preventív jelleggel beutaló nélkül térítés ellenében igénybe vehetők a Diagnoscan Magyarország Központokban. Központjainkban

vizsgálati utalvány vásárolható, mellyel meglepheti szeretteit.

A legszebb ajándék az egészség – Tegyen azért, hogy még sokáig gondoskodhasson családjáról!