affidea Olaszország

By 2011 november 3, csütörtökHírek

Az affidea Italy nagy technoloógiai beruházást hajtott végre, hogy ezzel is fejlessze és erősítse szolgáltatásait. Ez év márciusában egy új GE Brightspeed 16-szeletes CT berendezést és három csúcstechnolóiájú GE Logic P6 Ultrahang készüléket helyeztek üzembe a Villa Salute központban. Ugyanezt a technológiát telepítették a MediCare központba is (Zelo Buon Persico, Lodi). Júniusban pedig egy új GE Optima MR360 1.5 T MRI berendezés került átadásra az Iniziativa Medica központban.

Május elején Olaszországban a Padovai Egyetem Képalkotó Osztálya orvosi szimpóziumot rendezett “US-irányított májáttétek leoperálása” címmel. A szimpóziumot a M.D. General Hospital of Busto Arsizio kórház vezető szaktekintélye, Dr. Luigi Solbiati vezette, és az orvosi társadalom részéről rendkívül széles körű érdeklődés övezte.

A konferencia főbb témái a következők voltak:

  • csúcsminőség az intervenciós ultrahang vizsgálatban a rákterápián belül
  • ultrahang kombinációja CT-vel és MR képalkotással valós időben pontos és megbízható a perkután májleoperálásban, vese és mellékvese daganatok, egy új tanulmány szerint
  • colorectalis kezelés másodlagos elváltozások mikrohullámmal

Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!