affidea Írország

By 2011 november 3, csütörtökHírek

A radiológiai részlegek világszerte a filmnélküli környezet felé orientálódnak, ezzel növelve a diagnosztikai képalkotás sebességét, hatékonyságát és csökkentve a hibalehetőségeket. A affidea Ireland most örömmel számolhat be arról, hogy teleradiológiai központjának létrehozásával úttörő lépést tett a filmnélküli környezet felé.

Az affidea Ireland jelenleg négy diagnosztikai központot működtet az ország négy különböző területén. A teleradiológia elérhetősége azt jelenti, hagy bármely központban meg lehet tekinteni a szkennelt képet és egy központi helyről különböző területekre specializálódott radiológusok elemezhetik azt. Ez valóban úttörő kezdeményezés a Euromedic-nél mivel nagyobb hozzáférést nyújt betegek és beutalók részére egyaránt, miközben költséghatékony megoldás a Cég számára is.

Az affidea Ireland egy új MRI szkennert is üzembe helyezett csúcsminőségű központjában Corkban. Az új szkenner a meglévő nyitott furatú MRI mellett dolgozik, és naponta csaknem 100 MRI felvételt készít az Írország déli részén élő betegeknek.


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!