Emberek mozgásban

By 2011 november 3, csütörtökHírek

Ez év első felében számos, a kulcspozíciókat is érintő szerkezeti változtatásra került sor az affideán belül.

Áprilisban megalapítottuk az affidea csoport IT osztályát, amelyet Üzleti Alkalmazási Igazgatónk, Ian Lennon vezet. Ez a kulcsfontosságú vezető pozíció, közvetlenül a CFO alá tartozik. E pozíciónak az elsődleges feladata, hogy folyamatos működésfejlesztési programok keretében biztosítsa a tervezés, a fejlesztés, a végrehajtás, a működés és a vezérlés folyamatokat. Ian, akit jól ismer az információ-technológia közössége, néhány éven át az affidea Ireland-nál Informatikai Igazgatóként (CIO) már bizonyította vezetői képességeit. Ő tervezte az Írországban bevezetett új Csoport szabványt – „call center alkalmazások”-at. Ian segítője ebben a szerepkörben Paul Nestor lesz, aki Üzleti Alkalmazások Projektmenedzseri kinevezést kapott. Ebben a munkakörben elsődleges feladata lesz a különböző országokban az üzleti alkalmazásokkal összefüggő projektek irányítása. Munkájának része lesz a szervezeten belüli infrastrukturális fejlesztés, infrastrukturális problémamegoldás, alkalmazási témák, adatmigráció, alkalmazás- és változásirányítás valamint az információtechnológiai változások elősegítése.

Svájcban Robert Gonzalez személyében új COO, Isa Cansu személyében új CFO került kinevezésre. Gonzalez és Cansu váltja Bernhard Schutz és Thomas Hiestand urakat, akiknek ezúton is köszönöm jelentős támogatásukat és sok sikert kívánok további szakmai karrierjükhöz.

Olaszországban Stefano Gariano ügyvezetői kinevezést kapott. Stefano segíti a CEO-t Olaszországban az üzleti stratégia fejlesztésében és stratégiai irányításában.


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!