Új Affidea Diagnosztika Központ Budapesten – Mammut II. Bevásárlóközpontban

By 2011 július 22, péntekHírek

Június végén nyitottuk meg legújabb diagnosztikai központunkat Budapesten.

Célunk a szokatlan helyszínnel, hogy az emberekhez közelebb vigyük az egészségügyi szolgáltatást, azon belül is a betegségek korai kimutatásában igen jelentős szerepet játszó képalkotó diagnosztikát azáltal, hogy elszakítjuk a megszokott kórházi vagy rendelőintézeti környezettől.

A kezdeményezésünk a tekintetben egyedülálló, hogy CT berendezést még sehol nem vittek egészségügyi intézményen kívül. Ez lesz tehát az első olyan központ Magyarországon, ahol „civil közegben” komplex képalkotó diagnosztikai szolgáltatás érhető el.

Az új diagnosztikai központunkban a tőlünk megszokott magas szakmai és technológiai háttérrel szolgáljuk ki a szolgáltatásainkat igénybe vevőket.

Nyitási akciónk keretében most 2011. június 20. és július 31. között ajándék csontsűrűségmérést adunk minden, a Mammut bevásárlóközpontban lévő egységünkben térítés ellenében igénybe vett képalkotó diagnosztikai vizsgálatunk mellé.

Affidea Diagnosztika Központ – Mammut II. – igénybe vehető főbb szolgáltatások:

Radiológiai vizsgálatok:

 • röntgen vizsgálatok
 • mammográfiai szűrés, emlővizsgálat
 • csontsűrűség vizsgálat, teljes test csont-, izom- és zsírtömeg mérés (DEXA)
 • ultrahang vizsgálatok
 • 4D ultrahang vizsgálat – „baba mozi”
 • általános CT vizsgálatok
 • speciális CT vizsgálat – vastagbél vizsgálat (virtuális colonoscopia), CT angiográfiák

Betegségmegelőzés – szűrések képalkotó diagnosztikai módszerekkel

 • Vastagbél betegségek szűrése: CT kolonoszkópia
    bizonyos körülmények között helyettesíti a vastagbéltükrözést

  bizonyos elváltozások jobban is látszanak a korszerű CT vizsgálattal

 • Aktív és passzív dohányosok részére – mellkas CT vizsgálat
  • a ma elérhető legmodernebb vizsgálat a tüdő megítélésére – a legrejtettebb részleteket is képes kimutatni

A Mammut II. üzletközpontban nyíló diagnosztikai egységünkben ezek a szolgáltatások jelenleg magánrendelés keretében, térítési díj ellenében vehetők igénybe.

Képalkotó diagnosztikai szűrővizsgálatok igénybevétele előtt kérjük, konzultáljon kezelőorvosával, háziorvosával vagy központunk radiológusával. A konzultáció és a vizsgálatok igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges. Ezt követően a lehető legrövidebb időn belül, akár már a vizsgálatkérés napján megtörténik a vizsgálat.

Az Affidea Diagnosztika Mammut II. üzletközponti egységén kívül a Fővárosban több képalkotó diagnosztikai központot is működtet. A cég, a teljes radiológiát és nukleáris medicinát lefedő szolgáltatást nyújt a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központban valamint az Állami Egészségügyi Központ II. telepén (volt MÁV kórház).

Amennyiben a Mammut II. egységünkben szolgáltatásainkat igénybe vevők számára a vizsgálatok eredménye alapján további nagydiagnosztikai vizsgálatok válnak szükségessé (MR, cardio CT, izotóp vizsgálat, stb…), akkor azok elvégzését rövid várakozási idővel megszervezzük budapesti más központjaink térítéses rendeléseire.

Affidea Diagnosztika – Mammut II.

1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Telefon: +36-1/880-1016

E-mail: mammut@affidea.hu


Visszahívást kérek

Kérem adja meg telefonszámát:

Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, vagy időpontot egyeztetne velünk? Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

✓ Helyes formátum Helytelen formátum Kérem fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!