Bejelentkezés az Affidea call centeren keresztül Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek

Megbízható gyorstesztes COVID-19 SZŰRÉS az Affidea Váci Greens Egészségközpontban

A gyorstesztes szerológiai szűréssel megtudhatja, hogy:

  • 1. tünetmentesen vagy atípusos tünetekkel átesett-e a koronavírus-fertőzésen, azaz túl van-e a veszélyen, vagy
  • 2. a tünetmentesen akut vagy aktív fertőzési stádiumban van, ami miatt karanténba kell vonulnia.
Ár:
17.900 F
Válasszon kiegészítő
laborvizsgálatot a COVID–19-szűrés
mellé az Affideánál!

  • 1. Mostantól a COVID–19 szerológiai vizsgálattal együtt esedékes laborvizsgálatát is elvégeztetheti!
  • 2. Válasszon két laborcsomagunk közül, melynek során egy vérvétellel megismerheti COVID-státuszát, illetve ellenőrizheti rendszeresen vizsgált laborértékeit, és általános képet kaphat egészségi állapotáról.
  • 3. A komplex vérvétel és COVID–19 szűrővizsgálat mindössze 15 percet vesz igénybe. Mivel a vérképhez éhgyomri vizsgálat szükséges, a laborcsomagot is választó ügyfeleinknek reggeli vagy délelőtti időpontot biztosítunk (8-12 óra között).
  • 4. A vizsgálat eredményeit (COVID–19-lelet, vérkép) 1 munkanapon belül kiküldjük.
  • “Kislabor” vizsgálatunk tartalma: teljes vérkép, máj- és vesefunkció, ionok, vérzsírok, vércukor, gyulladásos paraméterek.
  • “Nagylabor” vizsgálatunk tartalma: teljes vérkép, átfogó májfunkció, vesefunkció, részletes ionok, vérzsírok, vércukor, gyulladásos paraméterek, húgysav és pajzsmirigy funkció.
LABORVIZSGÁLATAINK

Miért az Affideánál?

Vezető magánegészségügyi szolgáltató
Szigorú orvosszakmai és járványmegelőző protokoll
Vénás vérből kinyert vérsavóval elvégzett teszt
Semmelweis Egyetem által használt, megbízható gyorsteszt
Mikrobiológiai laboratóriumban vizsgált és tárolt minták
Teszteredmény e-mailben, egy munkanapon belül
Központi helyszín, parkolási lehetőség
Telefonos bejelentkezés, rövid várakozási idő
Kedvező ár

Helyszín: Affidea Váci Greens Egészségközpont
1138 Budapest, Föveny u. 4-6.

Gyakori kérdésekKinek érdemes elvégeztetnie a tesztet?

Mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy tünetmentesen vagy atípusos tünetekkel átesett a COVID–19-fertőzésen. Ugyanis ha a szerológiai teszt eredményét egy PCR-teszt is megerősíti, akkor a páciens gyógyultnak és munkaképesnek tekinthető. A laboreredményből az is kiderül, ha valaki tünetmentesen éppen akut, vagy aktív fertőzési stádiumban van, és ezért – mások védelmében – karanténba kell vonulnia.

Mit kell tudnom a különböző koronavírustesztekről?

A koronavírus-fertőzés jelenleg két módon igazolható. Az egyik módszer a költséges, eszköz- és munkaigényes PCR-teszt, amelyikkel már a fertőződést követő 2-5. naptól kimutatható a SARS-CoV-2-vírus örökítőanyaga az orr- és garatváladékból.

A másik, az egyszerűbb és költségkímélőbb módszerrel a fertőzést követően a szervezet által a vírus ellen termelt védekezőmolekulák, antitestek mutathatók ki: a fertőzés után 5-9 nappal a korai ellenanyag, az IgM, a fertőzés után 12-14 nappal pedig a késői ellenanyag, az IgG.

Az Affidea az utóbbi módszert, az IgM és az IgG kimutatását kínálja pácienseinek, azonban nem a kevésbé érzékeny – és ezért kevésbé pontos végeredményt biztosító – ujjbegyvérből, hanem az ellenanyagot nagyobb koncentrációban tartalmazó, vénás vér centrifugálása után nyert vérsavóból.

Hol tudok bejelentkezni?

Az Affidea call center telefonszámán: (1) 803-6464

Hol történik a tesztelés?

Az Affidea Váci Greens Egészségközpontban ( 1138 Budapest, Föveny u. 4-6.).

Hogyan tudok eljutni ide?

A Váci Greens komplexumot a Váci út, a Föveny utca, a Madarász Viktor utca és a Fiastyúk utca fogja közre. A városközpontból érkezve a Váci útról az Opel Schiller után a Föveny utcára bekanyarodva érhető el központunk.
Újpest irányából érkezve a Váci útról A Fiastyúk utcán balra bekanyarodva, az első keresztutcán (Madarász Viktor u.) jobbra befordulva érhető el a központ.

A gyermekemet is elhozhatom a szűrésre?

Jelenleg 16 éves kor alatt nem végzünk COVID-19 ellenanyagszűrést. 16-18 év közötti pácienseink COVID-19 szűrővizsgálatának elvégzéséhez pedig a szülő vagy törvényes képviselő hozzájárulása szükséges.

Kísérővel érkezem, ő is bejöhet a szűrésre?

A járvány miatt egészségközpontunk közös területeire – a várókba – kizárólag a vizsgálatra érkező páciensek léphetnek be, kísérőik és családtagjaik nem. Indokolt esetben (fogyatékkal élő, kiskorú páciens vizsgálatakor), természetesen, a kísérőnek is belépést biztosítunk, illetve kollégáink is szívesen átvállalják az ebből adódó többletfeladatokat.

Mikorra érkezzek?

Kérjük, hogy 15 perccel a megadott vizsgálati időpont előtt érkezzen, hogy az esetleges torlódást elkerülhessük. Pácienseink előre egyeztetett időpontra, egymás után érkeznek, ezért késés esetén nem tudjuk garantálni a vizsgálat elvégzését.

Milyen dokumentumokra lesz szükségem a szűrésen?

Kérjük, hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját, és TAJ-kártyáját.

Mivel készüljek a vizsgálatra?

A maszk használata központjainkban kötelező, ezért kérjük, ha teheti, maszkban érkezzen.

Éhgyomorra kell érkezni a vérvételre?

A teszt elvégzéséhez nem szükséges éhgyomorra érkezni.

Mennyibe kerül?

A megbízható orvosszakmai protokollra épülő, vénás vérből kinyert vérsavóból, mikrobiológiai laboratóriumban elvégzett teszt 17 900 forintba kerül.

Hogyan fizethetek?

Készpénzben és bankkártyával is, de a készpénzforgalomból adódó többletkockázat miatt kérjük és javasoljuk a bankkártyás fizetést.

Hogyan történik a tesztelés?

Pácienseinket előzetes telefonos bejelentkezés alapján egyeztetett időpontban fogadjuk az Affidea Váci Greens Egészségközpontban.
A bejelentkezés és rövid adminisztráció után minden pácienstől vénás vért vesznek az előírás szerinti védőruházatot és védőfelszerelést viselő munkatársaink.
A tesztre érkezők között a járványhelyzetnek megfelelő protokollal idő- és térbeli távolságot tartunk, valamint minden bejelentkezőnek kézfertőtlenítőt, orvosi maszkot és eldobható tollat biztosítunk.
A vérvétel után páciensünk távozhat is, a teszt eredményét egy munkanapon belül e-mailben küldjük el.

Mi történik a levett vérmintával?

A levett vérmintát a helyszínen centrifugáljuk, ezzel a vér alakos elemeit és a vérsavót elválasztjuk egymástól. Ez azért fontos, mert a vérsavóból készített tesztek nagyobb pontosságot garantálnak, mint az ujjbegyvérből, illetve teljes vénás vérből készítettek.

A vérsavómintákat ezután a mikrobiológiai laboratóriumba szállítjuk, ahol megtörténik a tesztelés. A mikrobiológus által kiadott és hitelesített leletet arra az e-mail-címre küldjük el, amit páciensünk megadott.

Mikor kapom meg az eredményt, és hogyan?

A COVID–19-szűrés eredményéről egy munkanapon belül e-mailben értesítjük ügyfeleinket. Az e-mail csatolmányában található pdf-leletet születési dátuma megadásával tudja megnyitni. Kérjük, a számokat folyamatosan egymás után, pont és szóköz nélkül írja be (ÉÉÉÉHHNN).

Nem jött meg az eredmény, mit tegyek?

Ha nem kapja az eredményt másnap, kérjük, írjon e-mailt a vacigreenslabor@affidea.hu e-mail-címre.

Mi lehet a teszt eredménye, és az mit jelent?

Ha nem érti az eredményt, vagy kérdése van, kérjük, írjon e-mailt a bankcenterlabor@affidea.hu e-mail-címre, vagy hívja bizalommal Teledoktor szolgáltatásunkat az (1) 803-6464-es számon (3. menüpont).

Mennyire megbízható az Affidea által végzett teszt?

A vizsgálat eredménye azt mutatja meg, hogy a páciensnél az IgM- és/vagy IgG-molekula kimutatható koncentrációban van-e jelen. (Egyes esetekben előfordulhat, hogy jelen van, de a kimutatható határ alatt marad, illetve az is megtörténhet, hogy a koronavírus-fertőzés következtében az adott személynél ugyan termelődik antitest, de az eltér a többségnél megtalálható formától, így a teszttel nem kimutatható.)

A fentiek miatt fontos tisztában lenni azzal, hogy a szerológiateszten a pozitív eredményeknek van érdemi információtartalmuk. A pozitívak nagy valószínűséggel fertőzöttek, vagy a közelmúltban átestek a fertőzésen.

Az Affideánál elvégzett vizsgálat nagyon fontos jellemzője, hogy az vénás vérből készült vérsavóval történik, nem ujjbegyvérből. A kiértékelést mikrobiológiai laboratóriumban mikrobiológus szakember végzi el.

Nagyon fontos a vizsgálat ismételhetősége: az összes levett mintát a labor fagyasztva tárolja, így utólag is elvégezhetők lesznek olyan vizsgálatok, amelyek ma még nem elérhetők.

Az Affidea által használt COVID–19 IgG/IgM gyorsteszteket – COVID–19 IgG/IgM Rapid Test (WB/S/P)-ICOV4212 – számos hazai laboratórium (magán, közfinanszírozott, egyetemi intézmény) is alkalmazza, erről tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

Működik a járvány alatt az Affidea?

Az Affidea a kormány által kihirdetett vészhelyzet alatt is folytatja működését: pácienseink ebben a nehéz időszakban is számíthatnak ránk. Az ellátás zavartalansága és a járványveszély csökkentése érdekében szigorú vizsgálati protokollt és számos megelőző intézkedést vezettünk be pácienseink és dolgozóink egészségének és biztonságának megóvására.

A részletekért, kérjük, kattintson ide.